Повезане вести
„Ову причу сам вам дужан…“: Отац убијене студенткиње Иване огласио се први пут после трагедије
Нова 21.02.2023
Слободан Кривокапић, отац студенткиње Иване која је убијена у стану на Миријеву, по први пут се огласио преко друштвених мрежа после трагедије која га је погодила. Објавио је и потресну песму коју су његовој мезимици посветили… »
Огласио се отац убијене Иване: Слободан први пут после ћеркине смрти објавио потресне речи: "Осећам да сам дужан да вам…
Блиц 21.02.2023
Слободан Кривокапић, отац убијене Иване, огласио се на Фејсбуку потресном поруком посвећеном својој ћерки која је нађена мртва у стану на Звездари. - Желим са вама овом приликом да поделим једну причу посвећену мојој Ивани, а… »
Прва изјава оца убијене Иване (26) са звездаре! Драги пријатељи, прошло је много дана... "дужан сам вам ову причу"
Курир 21.02.2023
"Драги моји пријатељи, прошло је много дана, за мене, сваки дан ми је као вечност, нисам стигао да вам се свима захвалим на пруженој руци, помоћи и разумевању због наше трагедије. Свако јутро и свако вече ми почињу и… »
Болне речи оца свирепо убијене Иване, пронађене у стану на Звездари: "Дужан сам вам ову причу"
Телеграф 21.02.2023
Шта ми друго остаје него да те пустим и памтим, јер увек пушташ оне које волиш, али их држиш у срцу и сећаш се. И боли, али волиш и срећан си што си их имао. "Драги моји пријатељи, прошло је много дана, за мене, сваки дан ми је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана