Povezane vesti

Prizor koji topi srca: Ovako je izgledao Slobin prvi susret sa sinom FOTO Oglasila se i Kija

Prizor koji topi srca: Ovako je izgledao Slobin prvi susret sa sinom FOTO Oglasila se i Kija

Svet & Skandal 22.02.2023
Sin Slobe Radanovića konačno u očevom naručju Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su postali roditelji malenog Damjana, koji je doneo neizmernu radost i njima i njihovoj familiji. Tim povodom, pevač je sinoć u svom restoranu… »
(Video) Prvi slobin susret sa sinom damjanom: Jelena Radanović objavila emotivan snimak iz porodilišta, pevač Plakao -…

(Video) Prvi slobin susret sa sinom damjanom: Jelena Radanović objavila emotivan snimak iz porodilišta, pevač Plakao -…

Blic 22.02.2023
Pevač Sloba Radanović postao je otac prvi put, a njegova supruga Jelena Radanović je na svet donela sina kome su dali ime Damjan. Jelena se porodila na privatnoj klinici, a kako su mediji preneli, Sloba je za porođaj iskeširao 5.000 evra. Pevač je… »
Ovo je najlepši trenutak u mom životu! Sloba Radanović proslavio rođenje sina, a evo šta je poručio bivšim devojkama!

Ovo je najlepši trenutak u mom životu! Sloba Radanović proslavio rođenje sina, a evo šta je poručio bivšim devojkama!

Mondo 22.02.2023
Sloba Radanović i njegova supruga Jelena postali su roditelji malog Damjana, a pevaču je ovo prvo dete i ne krije koliko je srećan. Sloba Radanović i njegova supruga Jelena postali su roditelji malog Damjana, a pevaču je ovo prvo dete i ne krije… »
(Video): Ceca Ražnatović u ovom izdanju došla kod Slobe na gala proslavu: Zagrlila Radanovića, a evo šta je poželela…

(Video): Ceca Ražnatović u ovom izdanju došla kod Slobe na gala proslavu: Zagrlila Radanovića, a evo šta je poželela…

Blic 21.02.2023
Pevač Sloba Radanović postao je otac prvi put, a njegova supruga Jelena Radanović je na svet donela sina kome su dali ime Damjan. Sloba je tim povodom napravio proslavu u jednom Beogradskom restoranu, a među zvanicama se pojavila i Svetlana Ceca… »
(Foto) poznati stigli na slavlje kod slobe: Aca Živanović sa ženom, Ćana sa sinom, a tu su i ovi bivši zadrugari

(Foto) poznati stigli na slavlje kod slobe: Aca Živanović sa ženom, Ćana sa sinom, a tu su i ovi bivši zadrugari

Blic 21.02.2023
Pevač Sloba Radanović napravio je gala proslavu povodom rođenja sina u jednom beogradskom restoranu, a pozvao je brojne kolege i prijatelje da mu se pridruže i ulepšaju mu ovaj dan. On je istakao da ne zna ko će sve dođi, a među prvima na proslavi… »
"Sin liči na mene, normalno": Sloba Radanović na slavlju povodom rođenja deteta otkrio: "imam tremu", evo ko mu je prvi…

"Sin liči na mene, normalno": Sloba Radanović na slavlju povodom rođenja deteta otkrio: "imam tremu", evo ko mu je prvi…

Blic 21.02.2023
Pevač Sloba Radanović organizovao je večeras veliku proslavu povodom rođenja sina Damjana u jednom prestoničkom lokalu, a pred našim kamerama otvorio je dušu. - Hvala doktorima, sestrama, celom osoblju. Beba liči na tatu, normalno! Emotivan sam… »

Vesti dana »