Povezane vesti
Religija: „Pobegao sam iz opasne sekte u džungli – a zatim sam spasao sina“, priča bivšeg člana jevrejskog kulta Lev…
BBC News 22.02.2023
Grupu Lev Tahor u tajnosti je nadzirao izraelski tim i policija na tajnom zadatku. Kad je meksička policija upala u samozvanu jevrejsku sektu, njeni bivši pripadnici nadali su se da će to predstavljati kraj ove grupe, optužene za zločine nad decom… »
Religija: „Pobegao sam iz opasne sekte u džungli – a zatim sam spasao sina“, priča bivšeg člana jevrejskog kulta Lev…
Radio 021 22.02.2023
Grupu Lev Tahor u tajnosti je nadzirao izraelski tim i policija na tajnom zadatku. Kad je meksička policija upala u samozvanu jevrejsku sektu, njeni bivši pripadnici nadali su se da će to predstavljati kraj ove grupe, optužene za zločine nad decom… »
Danas 22.02.2023
Kad je meksička policija upala u samozvanu jevrejsku sektu, njeni bivši pripadnici nadali su se da će to predstavljati kraj ove grupe, optužene za zločine nad decom. Umesto toga, slučaj je poništen a sekta se oporavila – ali ne pre nego što su… »
Južne vesti 22.02.2023
Kad je meksička policija upala u samozvanu jevrejsku sektu, njeni bivši pripadnici nadali su se da će to predstavljati kraj ove grupe, optužene za zločine nad decom. Umesto toga, slučaj je poništen a sekta se oporavila - ali ne pre nego što su na… »
Vesti dana »
Marinković: Pobedom Trampa na predsedničkim izborima Amerika bi se okrenula sebi
RTV pre 12 minutajoš 31 povezana
Premijer Vučević će prihvatiti ostavku ministra građevinarstva Gorana Vesića
Novi magazin pre 24 minutajoš 30 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
RTV pre 36 minutajoš 13 povezanih
VIDEO: Transparent "krvave su vam ruke" na Gradskoj kući u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih