Повезане вести
„Молио сам мајку да не отвара ОнлиФанс, а онда сам схватио да треба да наплаћује скидање“
Нова 22.02.2023
Певач Саво Перовић, један од учесника "Песме за Евровизију", открио је детаље односа са мајком. Саво ће се на предстојећем такмичењу борити са песмом „Президенте“. „У ријалити сам својевремено ушао због личне промоције, а не… »
Од ријалитија зарадио 20.000 евра, мајку молио да се не скида гола! Саво открио шокантне детаље - "Народ воли будале"
Мондо 22.02.2023
Саво Перовић открио колико је уложио у наступ за Песму за Евровизију, како му је помогла Задруга, а проговорио је и о односу с Блонди. Саво Перовић открио колико је уложио у наступ за Песму за Евровизију, како му је помогла… »
"Молио сам је да не отвори Онли фанс" Певач открио шок детаље о односу с мајком: Али ако се већ скида зашто да то и не наплати…
Курир 22.02.2023
Певач Саво Перовић, један од учесника „Песме за Евровизију“ где се са нумером „Президенте“ борити за одлазак у Ливерпул, открио је колико новца је уложио у наступ, али се дотакао и учествовања у "Задрузи", као и своје мајке која… »
Вести дана »
СРБАТОМ: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних
Уживо напади ескалирају: Ватра у Кијеву, Украјина узвраћа пуном снагом – Кадиров шаље оштру поруку (фото/видео)
Ало пре 1 сатјош 28 повезаних
УЖИВО Србија још горе започела друго полувреме - расте предност Црне Горе
Б92 пре 9 минутајош 30 повезаних