Povezane vesti
Saša Popović otkrio koliku penziju prima: „Ostane mi za krem bananice i dve žvake“
Nova 22.02.2023
Saša Popović je već tri godine penzioner. Saša Popović je 1. novembra 2019. godine postao penzioner, ali je i dalje aktivan kako u Grandu, tako i u privatnom biznisu s nekretninama. O njegovom bogatstvu se sve zna, pa tako i da je među najbogatijima na… »
Tačan iznos penzije i na šta je troši: Saša Popović otkrio koliko mu mesečno leže na račun - "Ostane mi za žvake"
Mondo 22.02.2023
Saša Popović je već tri godine penzioner, ali je i dalje aktivan, a otkrio je koliko novca mesečno dobija na račun i na šta mu odlazi penzija. Saša Popović je već tri godine penzioner, ali je i dalje aktivan, a otkrio je koliko novca mesečno dobija na… »
"Povećana mi je penzija": Saša Popović otkrio tačan iznos koji dobija svakog meseca: "Ostane mi za žvake kad poplaćam sve"…
Blic 21.02.2023
Bivši direktor "Granda" Saša Popović je uveliko penzioner, a ne krije da je zadovoljan primanjima. Saša Popović je sad otkrio i koliko iznosi njegova penzija, kao i na šta je troši. - Sa ovim povećanjem penzija mi je 102.000 dinara. Ali, vidite, ja… »
Vesti dana »

Prijemni ispiti na Univerzitetima u Beogradu i Novom Sadu za školsku 2025/26. godinu uz različite trendove u broju prijava
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 27 povezanih

Uroš Stevanović iskren posle teškog poraza: „Šta mi je na duši, prvo moram da kažem igračima. Pristup sraman, glava na nekom drugom mestu."
Dnevnik pre 28 minutajoš 44 povezane

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane