Повезане вести

Први снимци из куће страве у Зајечару: Овде је девојчица (2) претучена насмрт, мајка и очух у притвору

Први снимци из куће страве у Зајечару: Овде је девојчица (2) претучена насмрт, мајка и очух у притвору

Телеграф 22.02.2023
Наређена је обдукција детета кога је мајка јуче око 15 сати довела код лекара и затражила помоћ. Полиција у Зајечару ухапсила је Милоша Н. (26) из околине Власотинца због насиље у породици са смртним исходом. Он је осумњичен да… »
Ово су очеви монструми који су свирепо убили своју децу: Злочини згрозили Србију ФОТО

Ово су очеви монструми који су свирепо убили своју децу: Злочини згрозили Србију ФОТО

Нова 22.02.2023
Случај убиства детета (2) у Зајечару, од стране очуха, подсетио је на низ оваквих злочина који су протеклих година потресли јавност у Србији. Најчешћи изговори због којих очеви монструми убијају своју децу су или то што им смета… »
Потресна исповест прабаке убијене девојчице у Зајечару: Тукао је и сина, мајка није пријављивала полицији

Потресна исповест прабаке убијене девојчице у Зајечару: Тукао је и сина, мајка није пријављивала полицији

Нова 22.02.2023
Цвета Николић, прабака убијене девојчице (2) из Зајечара, потресена је због трагедије која их је задесила. Истиче да је Милош Н. (25), који је ударцима усмртио дете своје партнерке Јелене Т. (23), односно њену праунуку, и раније… »
БиХ потресла вест о убиству девојчице (2) из Зајечара: "Овако је страдао и мали Смајо Ћесир"

БиХ потресла вест о убиству девојчице (2) из Зајечара: "Овако је страдао и мали Смајо Ћесир"

Телеграф 22.02.2023
Убиство детета у Србији подсетило је грађане БиХ на смрт маленог Смаје Ћесира. Смрт двогодишње девојчице у Зајечару, коју је, како се сумња, очух крвнички претукао, потресла је не само Србију већ и читав регион, и пробудила… »
Био је насилан, бацао ми је сина! Отац убијене Петре (2) открио стравичне услове живота своје деце - Закључавала их је

Био је насилан, бацао ми је сина! Отац убијене Петре (2) открио стравичне услове живота своје деце - Закључавала их је

Мондо 22.02.2023
Огласио се отац убијене Петре (2) из Зајечара који је открио детаље брака његове бивше супруге и њеног новог мужа који је зверски убио његову ћерку. Огласио се отац убијене Петре (2) из Зајечара који је открио детаље брака… »
"Рекли су да има температуру" Бака насмрт претучене девојчице (2) јецајући открила како је њена ћерка покушала да прикрије…

"Рекли су да има температуру" Бака насмрт претучене девојчице (2) јецајући открила како је њена ћерка покушала да прикрије…

Курир 22.02.2023
"Позвали су ме синоћ и рекли да дођем у болницу, јер дете има температуру. Рекли су ми да је лоше. Трчала сам са посла, а када сам стигла видела сам полицију...Унука ми је умрла", јецајући започиње причу мајка Ј.Т. чију је… »
"Да вратим своје дете не могу!" Отац девојчице (2) коју је убио партнер његове бивше жене неутешан: На лековима сам!

"Да вратим своје дете не могу!" Отац девојчице (2) коју је убио партнер његове бивше жене неутешан: На лековима сам!

Курир 22.02.2023
Н. В., отац убијене девојчице (2) коју је ударцима усмртио очух М. Н. (25), рекао је да је његова супруга и раније занемаривала децу. Он већ неко време није са супругом, а у међувремену, она је ушла у емотивну везу с насилником… »
„И сина ми је бацао, па сам ишао да га спасим“: Неутешан отац девојчице (2) коју је убио партнер његове бивше жене

„И сина ми је бацао, па сам ишао да га спасим“: Неутешан отац девојчице (2) коју је убио партнер његове бивше жене

Нова 22.02.2023
Немања Владуловић, отац убијене девојчице (2) коју је ударцима усмртио очух Милош Н. (25), у разговору за Нова.рс истиче да је његова супруга и раније занемаривала децу. Владуловић већ неко време није са супругом, а у… »
"Да вратим своје дете не могу": Болне речи оца убијене девојчице (2) из Зајечара

"Да вратим своје дете не могу": Болне речи оца убијене девојчице (2) из Зајечара

Телеграф 22.02.2023
Истрагу води Више јавно тужилаштво у Зајечару које је наредило обдукцију тела девојчице. Немања Владуловић, отац убијене девојчице П.В. (2) из Зајечара скамењен је од бола. Његову ћерку јуче је претукао очух Милош Н. (26), а… »
„Нервирало ме увек кад плаче, нисам је много тукао“: Монструм који је дете претукао насмрт изнео срамну одбрану у полицији

„Нервирало ме увек кад плаче, нисам је много тукао“: Монструм који је дете претукао насмрт изнео срамну одбрану у полицији

Нова 22.02.2023
Очух Милош Н., који је ухапшен због сумње да је претукао двогодишњу пасторку на смрт, у почетку ништа није причао у полицији. Међутим, онда је пред полицајцима изрекао стравичну реченицу. „Ухапшени Милош и његова невенчана… »
Прве слике са места где је убијено дете: Комшије откриле и шта је претходило стравичном злочину у Зајечару (фото, видео)

Прве слике са места где је убијено дете: Комшије откриле и шта је претходило стравичном злочину у Зајечару (фото, видео)

Блиц 22.02.2023
Гардероба жици са сушење, полицијска трака...овако дан након што је девојчица П.Т. (2) преминула, како се сумња, од последица повреда које јој је нанео очух Милош Н. изгледа кућа где се злочин догодио. Како су испричале… »
Комшије о монструму који је насмрт претукао дете своје партнерке: „Било је галаме, било је интервенција, једном је куче тукао…

Комшије о монструму који је насмрт претукао дете своје партнерке: „Било је галаме, било је интервенција, једном је куче тукао…

Нова 22.02.2023
Полиција је ухапсила Милоша Н. (25) из околине Власотинца због сумње да је насрмт претукао дете (2) своје партнерке. Ухапшена је и мајка девојчице Јелена Т. због занемаривања детета, а према речима комшија, осумњичени је и… »
"Само сам је мало тукао јер је плакала!" Монструозне речи очуха који је насмрт пребио девојчицу (2) у Зајечару

"Само сам је мало тукао јер је плакала!" Монструозне речи очуха који је насмрт пребио девојчицу (2) у Зајечару

Курир 22.02.2023
Очух М. Н. из Власотинца, који је ухапшен због сумње да је насмрт претукао двогодишњу пасторку у стану у Зајечару, у почетку ништа није причао, нити одговарао на питања полиције, незванично сазнаје Курир. - Он и његова… »
Очух који је зверски пребио и убио девојчицу мучио и животиње?! Комшије откриле језиве детаље: "Шутирао га је и бацио"

Очух који је зверски пребио и убио девојчицу мучио и животиње?! Комшије откриле језиве детаље: "Шутирао га је и бацио"

Мондо 22.02.2023
Комшија је једном очуха, који је претукао дете насмрт, пријавио јер је мучио пса. Комшија је једном очуха, који је претукао дете насмрт, пријавио јер је мучио пса. М. Н, очух који је двогодишњу пасторку из Зајечара претукао… »

Вести дана »