Povezane vesti
„Pitam se, pitam” pozorišta „Boško Buha”, čeka 50. izvođenje
Politika 22.02.2023
Predstavu „Pitam se, pitam, koliko sam bitan” pozorišta „Boško Buha”, čeka jubilarno 50. izvođenje, u četvrtak, 23. februara od 11 sati na sceni „Teatra Vuk” u Beogradu. Ova dugovečna scenska priča nastala je prema delu Erlenda Lua „Kurt Quo Vadis” u… »
Jubilarno 50. izvođenje predstave „Pitam se, pitam, koliko sam bitan“ pozorišta „Boško Buha“
Nova 22.02.2023
„Pitam se pitam koliko sam bitan“, najnagrađivanija predstava za decu Pozorišta „Boško Buha“, biće izvedena 50. put sutra u 11 časova, na sceni Kult Teatra Vuk. Komad je nastao prema priči „Kurt Quo Vadis“ Erlenda Lua, u dramatizaciji Milene Depolo i… »
Jubilarno "pitam se,pitam": Pozorište "Boško Buha" pedeseti put izvodi predstavu po tekstu Erlenda Lua
Večernje novosti 21.02.2023
PREDSTAVA "Pitam se pitam koliko sam bitan" Pozorišta "Boško Buha", prema priči Kurt Quo Vadis Erlenda Lua (u dramatizaciji Milene Depolo i režiji Jane Maričić) biće izvedena jubilarni, pedeseti put u četvrtak, 23. februara, u Teatru "Vuk". FOTO: Promo… »
Vesti dana »

Građani su prepoznali ko radi i ko je posvećen razvoju Kosjerića: Prva izjava Žarka Đokića nakon što je ponovo izabran za predsednika opštine - danima unazad ovaj čovek trpeo je pritisak i nasilje blokadera (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 42 minutajoš 24 povezane

Vraćaju se letnje vrućine sa tropskim temperaturama: Marko Čubrilo otkrio datum početka novog tropskog talasa
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane

Pomen žrtvama „Oluje“ u Crkvi Svetog Marka u Beogradu i u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci
Danas pre 4 satijoš 21 povezana

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 6 satijoš 25 povezanih

Cene stanova u Srbiji nastavile da rastu, promet na jugu i istoku eksplodirao
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 18 povezanih