Povezane vesti
„Pitam se, pitam” pozorišta „Boško Buha”, čeka 50. izvođenje
Politika 22.02.2023
Predstavu „Pitam se, pitam, koliko sam bitan” pozorišta „Boško Buha”, čeka jubilarno 50. izvođenje, u četvrtak, 23. februara od 11 sati na sceni „Teatra Vuk” u Beogradu. Ova dugovečna scenska priča nastala je prema delu Erlenda Lua… »
Jubilarno 50. izvođenje predstave „Pitam se, pitam, koliko sam bitan“ pozorišta „Boško Buha“
Nova 22.02.2023
„Pitam se pitam koliko sam bitan“, najnagrađivanija predstava za decu Pozorišta „Boško Buha“, biće izvedena 50. put sutra u 11 časova, na sceni Kult Teatra Vuk. Komad je nastao prema priči „Kurt Quo Vadis“ Erlenda Lua, u dramatizaciji… »
Jubilarno "pitam se,pitam": Pozorište "Boško Buha" pedeseti put izvodi predstavu po tekstu Erlenda Lua
Večernje novosti 21.02.2023
PREDSTAVA "Pitam se pitam koliko sam bitan" Pozorišta "Boško Buha", prema priči Kurt Quo Vadis Erlenda Lua (u dramatizaciji Milene Depolo i režiji Jane Maričić) biće izvedena jubilarni, pedeseti put u četvrtak, 23. februara, u Teatru "Vuk". FOTO… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 44 minutajoš 59 povezanih
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Počinje Samit UN o klimatskim promenama: Vučić i Alijev o odličnoj sveukupnoj saradnji Srbije i Azerbejdžana
RTV pre 21 minutajoš 21 povezana