Повезане вести

Некадашњи леви бек црно-белих окачио копачке о клин

Некадашњи леви бек црно-белих окачио копачке о клин

Спортски журнал 22.02.2023
Иван Обрадовић је играо Телеоптик, Партизан, Сарагосу, Мехелен, Андерлехт и Легију из Варшаве, а за репрезентацију Србије је одиграо 27 утакмица и постигао гол. Српски фудбалер Иван Обрадовић изјавио је данас да је одлучио да… »
"Не Могу више ово да издржим" Бивши репрезентативац открио разлог за окончање каријере

"Не Могу више ово да издржим" Бивши репрезентативац открио разлог за окончање каријере

Вечерње новости 22.02.2023
БИВШИ репрезентативац Србије и фудбалер Партизана Иван Обрадовић објавио је крај професионалне каријере. Фото: Профимедиа Он је ту одлуку потврдио у подкасту "Алесто". - Могу свима да кажем да сам завршио фудбалску каријеру… »
Репрезентативац Србије завршио каријеру, није могао ни да седи нормално: Позвао сам менаџера, готово је, не могу више да…

Репрезентативац Србије завршио каријеру, није могао ни да седи нормално: Позвао сам менаџера, готово је, не могу више да…

Нова 22.02.2023
Годинама је био леви бек репрезентације, али је током читаве каријере имао велике проблеме са повредама. Иван Обрадовић је завршио каријеру у 34. години, а последње две сезоне је одиграо у дресу Партизана. Одлучио је да је доста… »
Бивши репрезентативац Србије јавно рекао - доста је, крај: Од болова нисам могао ни да седим, а камоли да играм фудбал!

Бивши репрезентативац Србије јавно рекао - доста је, крај: Од болова нисам могао ни да седим, а камоли да играм фудбал!

Мондо 22.02.2023
Иван Обрадовић је први пут јавно рекао оно на шта смо сви сумњали - његова фудбалска каријера је готова. Иван Обрадовић је први пут јавно рекао оно на шта смо сви сумњали - његова фудбалска каријера је готова. Годинама је био… »

Вести дана »