Повезане вести

Невиност изгубила с колегом: Била сам на рођењу његовог сина! Душица Грабовић је због њега почела да се бави певањем

Невиност изгубила с колегом: Била сам на рођењу његовог сина! Душица Грабовић је због њега почела да се бави певањем

Мондо 22.02.2023
Душица Грабовић је отворено признала који певач је у питању, а познаје га још од шеснаесте године и због њега се бави музиком. Душица Грабовић је отворено признала који певач је у питању, а познаје га још од шеснаесте године и… »
Певачица повезивана са елитном проституцијом, открила са којим је познатим певачем изгубила невиност

Певачица повезивана са елитном проституцијом, открила са којим је познатим певачем изгубила невиност

Нова 22.02.2023
Певачица Душица Грабовић отворено је говорила о свом емотивном животу и том приликом открила је са којим познатим мушкарцем је била. Она се сада дотакла свог првог сексуалном искуства, и тада је признала да је први сексуални… »
Душица Грабовић открила Са којим певачем је први пут имала интимне односе: "Знам га од 16. године": Ево у каквим су односима…

Душица Грабовић открила Са којим певачем је први пут имала интимне односе: "Знам га од 16. године": Ево у каквим су односима…

Блиц 22.02.2023
Певачица Душица Грабовић отворено је говорила о свом емотивном животу и том приликом открила је са којим познатим мушкарцем је била. Наиме, она се дотакла свог првог сексуалном искуства, и тада је признала да јој је невиност… »

Вести дана »