Povezane vesti
Vedrana Rudan: „Rekla mi je da imam fibrozu pluća, da sam prestara za presađivanje pluća, da ću umrijeti u strašnim…
City magazine 22.02.2023
Odnos lekara i pacijenata tema je o kojoj se može razgovarati nadugačko i naširoko i koja je uvek aktuelna, bez obzira na to koji zdravstveni problem je u pitanju. To je baš i tema nove kolumne Vedrane Rudan pod nazivom Ubij me pristojno, na blogu… »
Vedrana Rudan otkrila: „Lekarka mi je rekla da imam fibrozu pluća i da ću umreti u strašnim mukama“
Nova 22.02.2023
Književnica se dotakla svog iskustva sa zdravstvenim sistemom u Hrvatskoj. Priča zagrebačke advokatice Line Budak kojoj čak sedam meseci nisu rekli da ima rak dojke, šokirala je celu Hrvatsku. Slučaj je sada komentirisala i književnica Vedrana… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 6 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 41 minutajoš 197 povezanih

Srpski basketaši pobedili Holandiju i osvojili Kup šampiona
Sportski žurnal pre 59 minutajoš 22 povezane