Povezane vesti
Novak o Nadalu: Kao dekice se staramo da omladinci ne uzimaju grend slem titule
N1 Info 22.02.2023
Dok čeka da li će mu biti dozvoljeno da nastupi na mastersima u Americi, najbolji teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da će igrati na turniru u Dubaiju. On je u obraćanju javnosti poručio da i dalje ima veliku želju da se takmiči i osvaja grend… »
„Nisam arogantan, imam blagu opsesiju detaljima…“: „Dekica“ Novak Đoković o svojoj povredi, željama i planovima
Danas 22.02.2023
Nakon osvojenog 22. gren slema prvi reket sveta ispunio je obećanje da će obratiti na konferenciji za medije kada se vrati u Beograd i to je danas i učinio, pričajući na razne teme. Kako je i sam priznao, Novak Đoković nije očekivao baš ovoliki broj… »
Ne mogu ništa više da vam odgovorim! Novak Đoković: Neke stvari su van moje kontrole
Mondo 22.02.2023
Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije u svom trening centru o planovima. Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije u svom trening centru o planovima. Najbolji teniser sveta Novak Đoković… »
Ranije objavljeno - idem u dubai, SAD na čekanju: Đoković o povredi, Australiji, sledećim turnirima...
Večernje novosti 22.02.2023
IZJEDNAČEN rekord Štefi Graf po broju nedelja na vrhu, osvojena 22. grend slem titula u Australiji dali su povoda Novaku Đokoviću da nastavi jednu lepu tradiciju koju neguje godinama. Ona nalaže da posle januarskih uspeha jedan dan u februaru najbolji… »
Novak doneo odluku: Đoković otkrio igra li u Dubaiju i na američkim mastersima
Večernje novosti 22.02.2023
NOVAK Đoković obratio se srpskoj javnosti na Teniskom centru "Novak". FOTO: Đ. Samoilović Novinare, ali i Noletove navijače, najviše je zanimalo da li će najbolji teniser sveta nastupiti na turniru u Dubaiju. Postojala je zebnja zbog povrede koju je… »
Đoković: Voleo bih da igram u Americi, uskoro očekujem odgovor
Novi magazin 22.02.2023
Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je danas u Beogradu da je povreda koju je imao tokom Australijan opena sanirana, kao i da će u narednim nedeljama znati da li može da putuje na predstojeće masters turnire u SAD. "Povreda je sanirana, ja se bližim… »
Đoković: Naredni cilj je osvajanje Dubaija, o broju Grend slem titula ne razmišljam, nadam se SAD
Radio 021 22.02.2023
Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je da je povreda koju je imao tokom Australijan opena sanirana, kao i da će u narednim nedeljama znati da li može da putuje na predstojeće masters turnire u SAD. Đoković je 377. nedelju na vrhu ATP liste, što je… »
„Nije mi apsolutni prioritet da budem broj jedan“: Novak Đoković o šansama da ipak ide na američku turneju
Danas 22.02.2023
Novak Đoković je ove srede trenirao u Beogradu, a potom se obratio novinarima kojima je objasnio da je izlečio povredu koju je zadobio na Australijan openu. Novinare je najviše interesovalo i kakve su šanse u vezi sa američkom turnejom. – Što se tice… »
Đoković: Povreda je sanirana, igraću na turniru u Dubaiju, čekam odgovor iz SAD
Dnevnik 22.02.2023
BEOGRAD: Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je danas da je sanirao povredu i saopštio da će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Dubaiju. "Što se tiče moje situacije sa povredom koju sam dobio pred Australijan open, ona je sanirana… »
Đoković: Povreda je sanirana, igraću na turniru u Dubaiju, čekam odgovor iz SAD
IndeksOnline 22.02.2023
BEOGRAD – Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je danas da je sanirao povredu i saopštio da će naredne nedelje igrati na ATP turniru u Dubaiju. “Što se tiče moje situacije sa povredom koju sam dobio pred Australijan open, ona je sanirana… »
Vesti dana »

Skupština Zaječara još uvek nije počela, opozicija traži izlazak privatnog obezbeđenja iz zgrade
Insajder pre 45 minutajoš 27 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 5 minutajoš 102 povezane

Veliki požar u Batajnici: Izgorela garaža od 300 kvadrata, evakuisan vrtić
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih