Povezane vesti

Ona se slama dok on leži u krevetu s devojkom: Ana Ćurčić prekida svaki kontakt sa Zvezdanom - Doći će mojih pet minuta!

Ona se slama dok on leži u krevetu s devojkom: Ana Ćurčić prekida svaki kontakt sa Zvezdanom - Doći će mojih pet minuta!

Mondo 22.02.2023
Ana Ćurčić se požalila na situaciju sa Zvezdanom i Anđelom u Zadruzi, a sa bivšim mužem ne želi više ikakav kontakt posle svega. Ana Ćurčić se požalila na situaciju sa Zvezdanom i Anđelom u Zadruzi, a sa bivšim mužem ne želi više ikakav… »
"Više ne želim komunikaciju s njim": Ana Ćurčić okrenula novi list, otkrila šta se dešavalo među njima pre rijalitija

"Više ne želim komunikaciju s njim": Ana Ćurčić okrenula novi list, otkrila šta se dešavalo među njima pre rijalitija

Blic 22.02.2023
Ana Ćurčić je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o tome kako se oseća, ali i o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem: - Kako si Ana? - upitalo je Drvo. - Besna sam na Zvezdan, ja samo sa Zoricom pričam o tim stvarima, ali sam jako bolje nego što sam bila… »
"Probudio je bes u meni" Ana u emotivnom rastrojstvu zbog Zvezdana i Anđele, otkrila kada joj je sa Slavnićem bilo najlepše!

"Probudio je bes u meni" Ana u emotivnom rastrojstvu zbog Zvezdana i Anđele, otkrila kada joj je sa Slavnićem bilo najlepše!

Kurir 22.02.2023
Ana Ćurčić, danima je depresivnog raspoloženja, te neretko razgovara sa Zoricom Marković i otvara joj dušu o svemu što je danima razara. Ovoga puta je porazgovarala sa Drvetom mudrosti i otkrila najdublje emocije i osećanja nakon okršaja sa… »
Ne želim više komunikaciju sa Zvezdanom! Ana Ćurčić okrenula novi list! Slavnić definitivno pao u zaborav!

Ne želim više komunikaciju sa Zvezdanom! Ana Ćurčić okrenula novi list! Slavnić definitivno pao u zaborav!

Alo 22.02.2023
Prekipelo joj! Ana Ćurčić je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o tome kako se ona oseća, ali i o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem: -Kako si Ana? - upitalo je Drvo. PrintScreen YouTube/Zadruga Official -Besna sam na Zvezdana. Ja samo sa Zoricom pričam o… »

Vesti dana »