Povezane vesti
Prizori kakvi se na Jadranu ne pamte! Oglasio se ekspert, objasnio šta se dešava: "Ova oseka je ekstremna" (video, foto)
Kurir 22.02.2023
Nasukane gondole i presušeni kanali, a okolo razočarani turisti - slike su koje ovih dana stižu iz Venecije i privlače pažnju širom sveta. Ali, nije samo La Serenissima ta iz koje stižu ovi neobični prizori: drastična oseka prisutna je, naime, i u… »
Prizori kakvi se ne pamte na Jadranu, ekspert objasnio šta se događa: Ovo je ekstremno
Telegraf 22.02.2023
Porast saliniteta u severnom Jadranu, zbog suše i malog dotoka reka i ulaska mnogo slanije vode u Jadran, doprinosi jakim osekama. Nasukane gondole i presušeni kanali, a okolo razočarani turisti - slike su koje ovih dana stižu iz Venecije i privlače… »
Vesti dana »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim
N1 Info pre 57 minutajoš 59 povezanih
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 7 satijoš 34 povezane
"17 meseci. 16 stradalih. 0 odgovornih" – završena komemorativna šetnja do železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 26 povezanih
Ključne lekcije iz istorije: Da li je Iran Trampova Suecka kriza
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih
Zalivski "nokaut": Sprema li se vojna intervencija za deblokadu Ormuskog moreuza?
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane