Povezane vesti
Bruka sa vladinim programom „Moja prva plata“: Studente zvali telefonom i tražili da vrate primljeni novac
Nova 22.02.2023
Više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole javilo se redakciji N1. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
Studente zvali da vrate zarađen novac preko programa "Moja prva plata", NSZ objašnjava zašto
Radio 021 22.02.2023
Redakciji N1 javilo se više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
"Zvali nas telefonom da vratimo novac": Zbrka u programu Moja prva plata
Novi magazin 22.02.2023
Redakciji N1 javilo se više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
„Zvali nas telefonom da vratimo novac“: Zbrka u programu Moja prva plata
N1 Info 22.02.2023
Vesti dana »
Magla i poledica širom Srbije! Vreme otoplilo, ali uskoro sledi novi ledeni talas: Evo šta nas očekuje narednih dana
Kurir pre 3 satajoš 5 povezanih