Povezane vesti
Bruka sa vladinim programom „Moja prva plata“: Studente zvali telefonom i tražili da vrate primljeni novac
Nova 22.02.2023
Više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole javilo se redakciji N1. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
Studente zvali da vrate zarađen novac preko programa "Moja prva plata", NSZ objašnjava zašto
Radio 021 22.02.2023
Redakciji N1 javilo se više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
„Zvali nas telefonom da vratimo novac“: Zbrka u programu Moja prva plata
N1 Info 22.02.2023
Redakciji N1 javilo se više studenata koji su se tokom decembra i januara zaposlili u poslednjem krugu programa "Moja prva plata" sa diplomom srednje škole. Njih iz Nacionalne služba za zapošljavanje (NSZ) sada pozivaju da - vrate primljenu platu jer… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na nastavak nepovoljnih vremenskih uslova u Srbiji sa lokalnim nepogodama
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 34 povezane

Sada je sve jasno! Pešić više neće biti selektor Srbije
Večernje novosti pre 29 minutajoš 16 povezanih

Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu: "To je nebitno"
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih

Finale Evrobasketa 2025: Nemačka i Turska za zlato, Grčka i Finska za bronzu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 18 povezanih