Povezane vesti
Predsedništvo BiH usvojilo izveštaj o razgraničenju sa Srbijom
Danas 22.02.2023
Predsedništvo Bosne i Hercegovine danas je jednoglasno usvojilo izveštaj Državne komisije za granicu BiH o razgraničenju sa Srbijom i predlog konkretnih zaključaka, objavio je sarajevski portal Kliks. Bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović… »
Predsedništvo BiH usvojilo izveštaj o razgraničenju sa Srbijom
N1 Info 22.02.2023
Predsedništvo Bosne i Hercegovine je jednoglasno usvojilo izveštaj Državne komisije za granicu BiH o razgraničenju sa Srbijom i predlog konkretnih zaključaka, prenosi agencija Beta. Bošnjački član Predsedništva BiH Denis Bećirović predložio je da na… »
Predsedništvo usvojilo Izveštaj za granicu BiH i Srbije
Dnevnik 22.02.2023
SARAJEVO: Predsedništvo BiH usvojilo je danas predlog bošnjačkog člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića o izveštaju Državne komisije za granicu BiH s obzirom na to da je, kako smatra, pitanje razgraničenja sa susedima, jedno od važnijih za državu… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 23 povezane
RHMZ: Vodostaji Dunava, Save i Tise narednih dana ispod niskih plovidbenih nivoa
Radio 021 pre 1 satjoš 38 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 2 satajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih