Повезане вести
"Мама, немој више никада доћи да ме видиш": Никола је због грешке полиције и судија проживео ноћну мору, ово је његова…
Блиц 22.02.2023
- Тада сам био у Србији и дочекао Нову годину са пријатељима - понављао је Никола К. (31) италијанској полицији и судијама покушавајући да докаже да није виновник догађаја за који га оптужују. А у судници се нашао се због… »
Управо сам изашао из пакла: Србин грешком робијао због убиства у Италији, сада открио све детаље "Плакао сам, правда је…
Курир 22.02.2023
Никола К. (31), држављанин Србије који је после годину дана у притвору и прве пресуде на 12 година затвора, коначно ослобођен оптужби пред италијанским судом да је учествовао у пљачки и убиству, за италијанске медије рекао је… »
Вести дана »

Зајечар под опсадом: Јаке снаге полиције обезбеђују одржавање конститутивне седнице, у сали због тензија ангажовано и приватно обезбеђење
РИНА пре 1 сатјош 31 повезана

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Радио сто плус пре 7 сатијош 9 повезаних

Украјина се бори против страних плаћеника док Русија појачава нападе дроновима и ракетама на истоку
Наслови.аи пре 9 минутајош 28 повезаних

Шапић: Трг републике, Теразије, Васина улица - до 1. септембра пуштање саобраћаја
Бета пре 3 сатајош 26 повезаних