Povezane vesti
"Njena deca su plakala zbog nas" Anđela ne prestaje da šokira nevaspitanjem, ponovo se obrušila na Anu: Nije je oženio i…
Alo 23.02.2023
Ne prestaje da se suprotstavlja ženi svog dečka. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Anđeli Đuričić. -Čemu sinoćnje ponižavanje Ane za brak i vreme koje je ponela sa Zvezdanom. Moraš još… »
"Svaki prstić ima svoje ime" Anđela Đuričić na stubu srama zbog toga što ljubi Zvezdanova stopala, njen odgovor zapanjio…
Alo 23.02.2023
Ne prestaje da iznenađuje. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Anđeli Đuričić. -Da li misliš na Zvezdanovo srce kad upražnjavaš svoj fetiš? -Objasnila sam da volim sve na njemu, i ruke i… »
"To je monstruozno" Marija Kulić na stubu srama zbog toga što je uzela lekove bolesnom Zoli, narod osuo drvlje i kamenje po…
Alo 23.02.2023
Marija oduzela tablete Zoli kada je bio bolestan. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Mariji Kulić. - Otela si bolesnom čoveku vitamine. Bebica te je podržao i rekao da Zola treba da crkne. Kako bi ti osećala kada si… »
Burmu niste dobili Anđela počela da baca drvlje i kamenje na Anu, Marija Kulić žestoko osudila njeno arogantno ponašanje
Alo 23.02.2023
Haos na samom početku. Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Anđela Đuričić tražila je reč da odgovori Ani Ćurčić. - Što se tiče ovoga, sama je rekla gospođica, pošto je Zvezdan nikad oženio. Ja sam rekla u ponedeljak šta sam imala, rekla mi… »
Morao je da je zameri Zvezdan zamerio Anđeli drsko i arogantno ponašanje
Alo 23.02.2023
Drama u najavi. Nakon što je Anđela Đuričić žestoko odbrusila Ani Ćurčić u emisiji "Pitanja gledalaca", Zvezdan Slavnić zamerio joj je što budi gnev kod zadrugara. - Zašto želiš da navlačiš gnev? Zašto to radiš? - pitao je Zvezdan. -… »
Vesti dana »
Pravoslavni vernici danas slave Božić, dan rođenja Isusa Hrista
Serbian News Media pre 1 satjoš 44 povezane
(Video): Bivša žena Milorada Milinkovića u ponoć objavila snimak sa njihovom ćerkom: Slavile Badnje veče, nisu ni slutile tragediju
Blic pre 29 minutajoš 73 povezane
Ova stvar ga je odala, a u poteri učestvovali i građani: Novi detalji akcije u Jagodini, evo kako je lociran ubica iz Jagodine - Dačić otkrio sve
Kurir pre 17 minutajoš 42 povezane
Ambasadorka Srbije u Hrvatskoj napustila prijem Srpskog nacionalnog vijeća
Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 14 povezanih