Повезане вести

"Њена деца су плакала због нас" Анђела не престаје да шокира неваспитањем, поново се обрушила на Ану: Није је оженио и није…

"Њена деца су плакала због нас" Анђела не престаје да шокира неваспитањем, поново се обрушила на Ану: Није је оженио и није…

Ало 23.02.2023
Не престаје да се супротставља жени свог дечка. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељка Душица Јаковљевић прочитала је питање Анђели Ђуричић. -Чему синоћње понижавање Ане за брак и време које је понела са… »
"Сваки прстић има своје име" Анђела Ђуричић на стубу срама због тога што љуби Звезданова стопала, њен одговор запањио све…

"Сваки прстић има своје име" Анђела Ђуричић на стубу срама због тога што љуби Звезданова стопала, њен одговор запањио све…

Ало 23.02.2023
Не престаје да изненађује. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељка Душица Јаковљевић прочитала је питање Анђели Ђуричић. -Да ли мислиш на Звезданово срце кад упражњаваш свој фетиш? -Објаснила сам да волим све на… »
"То је монструозно" Марија Кулић на стубу срама због тога што је узела лекове болесном Золи, народ осуо дрвље и камење по…

"То је монструозно" Марија Кулић на стубу срама због тога што је узела лекове болесном Золи, народ осуо дрвље и камење по…

Ало 23.02.2023
Марија одузела таблете Золи када је био болестан. Током емисије "Питања гледалаца" једно од питања је било упућено Марији Кулић. - Отела си болесном човеку витамине. Бебица те је подржао и рекао да Зола треба да цркне. Како би… »
Морао је да је замери Звездан замерио Анђели дрско и арогантно понашање

Морао је да је замери Звездан замерио Анђели дрско и арогантно понашање

Ало 23.02.2023
Драма у најави. Након што је Анђела Ђуричић жестоко одбрусила Ани Ћурчић у емисији "Питања гледалаца", Звездан Славнић замерио јој је што буди гнев код задругара. - Зашто желиш да навлачиш гнев? Зашто то радиш? - питао је… »
Бурму нисте добили Анђела почела да баца дрвље и камење на Ану, Марија Кулић жестоко осудила њено арогантно понашање

Бурму нисте добили Анђела почела да баца дрвље и камење на Ану, Марија Кулић жестоко осудила њено арогантно понашање

Ало 23.02.2023
Хаос на самом почетку. Током емисије "Питања гледалаца" Анђела Ђуричић тражила је реч да одговори Ани Ћурчић. - Што се тиче овога, сама је рекла госпођица, пошто је Звездан никад оженио. Ја сам рекла у понедељак шта сам имала… »

Вести дана »