Повезане вести
"Њена деца су плакала због нас" Анђела не престаје да шокира неваспитањем, поново се обрушила на Ану: Није је оженио и није…
Ало 23.02.2023
Не престаје да се супротставља жени свог дечка. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељка Душица Јаковљевић прочитала је питање Анђели Ђуричић. -Чему синоћње понижавање Ане за брак и време које је понела са… »
"Сваки прстић има своје име" Анђела Ђуричић на стубу срама због тога што љуби Звезданова стопала, њен одговор запањио све…
Ало 23.02.2023
Не престаје да изненађује. У току је емисија "Питања гледалаца". Водитељка Душица Јаковљевић прочитала је питање Анђели Ђуричић. -Да ли мислиш на Звезданово срце кад упражњаваш свој фетиш? -Објаснила сам да волим све на… »
"То је монструозно" Марија Кулић на стубу срама због тога што је узела лекове болесном Золи, народ осуо дрвље и камење по…
Ало 23.02.2023
Марија одузела таблете Золи када је био болестан. Током емисије "Питања гледалаца" једно од питања је било упућено Марији Кулић. - Отела си болесном човеку витамине. Бебица те је подржао и рекао да Зола треба да цркне. Како би… »
Морао је да је замери Звездан замерио Анђели дрско и арогантно понашање
Ало 23.02.2023
Драма у најави. Након што је Анђела Ђуричић жестоко одбрусила Ани Ћурчић у емисији "Питања гледалаца", Звездан Славнић замерио јој је што буди гнев код задругара. - Зашто желиш да навлачиш гнев? Зашто то радиш? - питао је… »
Бурму нисте добили Анђела почела да баца дрвље и камење на Ану, Марија Кулић жестоко осудила њено арогантно понашање
Ало 23.02.2023
Хаос на самом почетку. Током емисије "Питања гледалаца" Анђела Ђуричић тражила је реч да одговори Ани Ћурчић. - Што се тиче овога, сама је рекла госпођица, пошто је Звездан никад оженио. Ја сам рекла у понедељак шта сам имала… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 59 минутајош 1 повезана