Повезане вести

Језиво признање сведока сарадника бојана хрватина у судници: Ја сам убијао због кеша, а Марко Миљковић из задовољства!

Језиво признање сведока сарадника бојана хрватина у судници: Ја сам убијао због кеша, а Марко Миљковић из задовољства!

Курир 23.02.2023
Други сведок-сарадник у постпуку против суровог клана, Бојан Хрватин јуче је испричао да је десна рука Вељка Беливука хвалисавац ког су занимале ликвидицаије и криминал, као и да му је одмах рекао да су они у рату кланова на… »
„Чекамо да ли ће Небојша Стефановић бити изабран“: Окривљени-сарадник Бојан Хрватин сведочио против клана, поменуо и бившег…

„Чекамо да ли ће Небојша Стефановић бити изабран“: Окривљени-сарадник Бојан Хрватин сведочио против клана, поменуо и бившег…

Нова 23.02.2023
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је данас у Специјалном суду у Београду, а на претресу је сведочио још један окривљени-сарадник Тужилаштва за организовани криминал (ТОК), Бојан Хрватин. Хрватин је у… »
Суђење криминалној групи Беливука: Хрватин испричао како је намамио Великовића

Суђење криминалној групи Беливука: Хрватин испричао како је намамио Великовића

Дневник 23.02.2023
БЕОГРАД: Окривљени-сарадник Бојан Хрватин данас је на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, испричао да се договрио са вођама клана да намами Горана Величковића како би га они отели и… »
Хрватин до детаља објаснио злочин над Величковићем: "Миљковић је био радостан јер иде да га убије"

Хрватин до детаља објаснио злочин над Величковићем: "Миљковић је био радостан јер иде да га убије"

Телеграф 23.02.2023
Подсетимо, током претходна два рочишта одржана ове недеље, Лалић је такође коментарисао фото документацију, а када заврши своје излагање оптужени и браниоци имаће прилику да му постављају питања у вези са фотографијама… »
"Намамио сам Горана због новца": Хрватин до детаља описао како је стекао поверење Величковића

"Намамио сам Горана због новца": Хрватин до детаља описао како је стекао поверење Величковића

Телеграф 23.02.2023
Како је Хрватин испричао, припадницима Беливуковог клана рекао је да, ако има посао где има више пара, а треба да се убије неко из шкаљарског клана, рачунају на њега. Окривљени сведок Срђан Лалић је на данашњем суђењу… »
Настављено суђење Беливуку и осталима, окривљени сведок-сарадник износио детаље злочина

Настављено суђење Беливуку и осталима, окривљени сведок-сарадник износио детаље злочина

Еуроневс 23.02.2023
Окривљени-сарадник Бојан Хрватин у поступку против криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, данас је почео своје слободно излагање о кривичним делима за која се ова група потврђеном оптужницом терети. Потврђеном… »
"Миљковић је био у болници": Сведочио први човек који је окренуо леђа Вељи: Хрватин открио нове детаље злочина озлоглашеног…

"Миљковић је био у болници": Сведочио први човек који је окренуо леђа Вељи: Хрватин открио нове детаље злочина озлоглашеног…

Блиц 23.02.2023
Суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића наставља се у Специјалном суду у Београду, а на данашњем рочишту наставља се увид у фотографије које је полиција сачинила у објектима које је, како се сумња, користила ова… »
Сведочење другог сведока сарадника на суђењу Беливуку: Одлагали смо акцију да видимо да ли ће Стефановић да остане министар…

Сведочење другог сведока сарадника на суђењу Беливуку: Одлагали смо акцију да видимо да ли ће Стефановић да остане министар…

Данас 23.02.2023
Вишемесечно, исцрпљујуће испитивање окривљеног сарадника Срђана Лалића у поступку који се води против групе Вељка Беливука, јуче је коначно окончано, након чега је за говорницу Специјалног суда стао Бојан Хрватин. Хрватин… »
Сведок окривљени Бојан Хрватин први пут пред говорницом суда: Намамио сам Горана Величковића

Сведок окривљени Бојан Хрватин први пут пред говорницом суда: Намамио сам Горана Величковића

Инсајдер 23.02.2023
За говорницом Специјалног суда, у наставку поступка који се води против криминалног клана Вељка Беливука, данас је по први пут стао други сведок окривљени у овом поступку – Бојан Хрватин. Након што је положио заклетву да ће… »
Окривљени-сведок Хрватин признао да је био члан Беливукове групе

Окривљени-сведок Хрватин признао да је био члан Беливукове групе

Данас 23.02.2023
Окривљени-сведок на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука Бојан Хрватин признао је данас на почетку свог сведочења у процесу пред Специјалним судом да је био члан те групе, али не зато што је навијач… »
Хрватин: Преко Будимира сам ушао у криминалну групу Беливука и Миљковића

Инсајдер 23.02.2023
Окривљени-сарадник Бојан Хрватин испричао је данас, у наставку суђења у Специјалном суду, да је члан криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића постао после изласка са одслужења казне у затвору Забела, и то преко… »
"Био је радостан јер иде да га убије" Хрватин открио како су спремали отмицу: Сви су мрзели Гоксија, али Миљковић највише!

"Био је радостан јер иде да га убије" Хрватин открио како су спремали отмицу: Сви су мрзели Гоксија, али Миљковић највише!

Курир 23.02.2023
У Специјалном суду у Београду данас је настављено суђење Вељку Беливуку, Марку Миљковићу и осталим оптуженима за седам убистава, силовање, трговину дрогом и оружјем и друга кривична дела. Након што је сведок сарадник Срђан… »

РТВ 23.02.2023
БЕОГРАД - Окривљени-сарадник Бојан Хрватин испричао је данас, у наставку суђења у Специјалном суду, да је члан криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића постао после изласка са одслужења казне у затвору Забела, и то… »
Лалић завршио сведочење о злочинима Беливукове групе: Шта је сведок окривљени рекао?

Лалић завршио сведочење о злочинима Беливукове групе: Шта је сведок окривљени рекао?

Данас 23.02.2023
Питањима првооптуженог Вељка Беливука окривљеном-сведоку Срђану Лалић, завршено је његово сведочење, а исказ у главном претресу почео је други окривљени-сведок Бојан Хрватин. Беливук је Лалића питао око његовог учешћа у… »
Настављено суђење Беливуковој групи: Предочене фотографије возног парка уз „препирку“ Лалића и Миљковића

Настављено суђење Беливуковој групи: Предочене фотографије возног парка уз „препирку“ Лалића и Миљковића

Данас 23.02.2023
Увидом у фотографије из списа предмета, настављено је испитивање сведока окривљеног Срђана Лалића у поступку који се води против групе Вељка Беливука. На данашњем претресу предочене су фотографије аутомобила које су чланови… »
"Мало је ту паметних било" - Лалић жестоко ударио на месара! Прозивке у судници, Маре викнуо: Човече, лепо те питам?!

"Мало је ту паметних било" - Лалић жестоко ударио на месара! Прозивке у судници, Маре викнуо: Човече, лепо те питам?!

Мондо 23.02.2023
Срђан Лалић је данас наставио прегледање и коментарисање фото документације на суђењу клану Вељка Беливука и других. Срђан Лалић је данас наставио прегледање и коментарисање фото документације на суђењу клану Вељка… »
Лалић на суђењу о возном парку криминалног клана ''Шкода'' коришћена током убиства Пукија, приказан језив снимак с наплатне…

Лалић на суђењу о возном парку криминалног клана ''Шкода'' коришћена током убиства Пукија, приказан језив снимак с наплатне…

Ало 23.02.2023
Током претходна два рочишта одржана ове недеље, Лалић је такође коментарисао фото документацију, а када заврши своје излагање оптужени и браниоци имаће прилику да му постављају питања у вези са фотографијама. Суђење… »
Суђење Беливуку: Нове фотографије, прича о роштиљу и „ко је ту паметан“

Суђење Беливуку: Нове фотографије, прича о роштиљу и „ко је ту паметан“

Н1 Инфо 23.02.2023
Криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду у Београду настављено је суђење за седам тешких убистава, отмице, мучење, силовање, продају дроге и недозвољено држање оружја. На рочишту је… »
Суђење Беливуку: Нове фотографије, прича о роштиљу и 'ко је ту паметан'

Суђење Беливуку: Нове фотографије, прича о роштиљу и 'ко је ту паметан'

Нови магазин 23.02.2023
Криминалном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића у Специјалном суду у Београду настављено је суђење за седам тешких убистава, отмице, мучење, силовање, продају дроге и недозвољено држање оружја. На рочишту је… »
Лалић о аутомобилима које је користила Беливукова група, приказано 55 возила

Лалић о аутомобилима које је користила Беливукова група, приказано 55 возила

РТС 23.02.2023
У Специјалном суду у Београду предочавањем фото-документације МУП-а окривљеном-сараднику Срђану Лалићу, настављено суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници потврђеном… »
Припадници Беливукове групе доведени у суд марицама

Припадници Беливукове групе доведени у суд марицама

Еуроневс 23.02.2023
Припадници организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића доведени су данас преподне у Специјални суд у Београду, где ће им бити настављено суђење за седам убистава, трговину дрогом, незаконито држање и… »

Вести дана »