Povezane vesti
Streljala me je, a Baka Prase mi je slao poruke! Blogerka šokirala detaljima odnosa Bogdana i Anje - "Nisam izmislila"
Mondo 23.02.2023
Zorana Jovanović u svom lajv uključenju progovorila je o odnosu Bake Praseta i njegove devojke Anje Bla. Zorana Jovanović u svom lajv uključenju progovorila je o odnosu Bake Praseta i njegove devojke Anje Bla. Jedna od najpopularnijih domaćih… »
"Streljala me je pogledom, Bogdan mi se izvinjavao": Zorannah otkrila šok detalje o Baki Prasetu i Anji Bla: "Slao mi je…
Blic 23.02.2023
Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah u svom lajvu žestoko je oplela po jutjuberu Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji Bla. Naime, Jovanovićevu su pitali da prokomentariše svoj odnos sa Bogdanovom devojkom, što je blogerka… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, doček za Subotičane u Novom Sadu, peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTV pre 4 minutajoš 56 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 8 satijoš 19 povezanih

Odjekivale eksplozije, buknuo veliki požar: Detalji havarije na Severnom moru: Tanker prevozio gorivo za američku vojsku kad se sudario sa teretnim brodom, evo šta znamo o posadi
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih

Tajni pregovori SAD i Ukrajine: Kijev spreman na ustupke, Vašington traži kontrolu nad resursima
Pravda pre 5 satijoš 26 povezanih