Повезане вести

"Дечко је неуспели покушај промоције: Треба се таквима стати на пут!" Катарина Живковић о афери мито у зг: Жељан је…

"Дечко је неуспели покушај промоције: Треба се таквима стати на пут!" Катарина Живковић о афери мито у зг: Жељан је…

Курир 23.02.2023
Изјава кандидата "Звезда Гранда" Душана Вукадиновића да му је је певачица Снежана Ђуришић тражила новац како би прешао у наредни круг такмичења и да је била у дилу са Сашом Поповићем узбуркала је јавност. Његова мајка Ната… »
"Први пут је бесплатно, а онда ме је малтретирала": Кандидат "Звезда Гранда" наставља да износи шок оптужбе на рачун чланова…

"Први пут је бесплатно, а онда ме је малтретирала": Кандидат "Звезда Гранда" наставља да износи шок оптужбе на рачун чланова…

Блиц 23.02.2023
Кандидат "Звезде Гранда" Душан Вукадиновић и Подгорице данима износи оптужбе на рачун певачице Снежане Ђуришић. Како је она члан жирија музичког такмичења, Душан и његова мајка тврде да им је певачица тражила новац како би он… »
"За Сашу поповића сам геније" - Певач који тврди да су хтели да га рекетирају у зг: "Исекао је шта му је одговарало"

"За Сашу поповића сам геније" - Певач који тврди да су хтели да га рекетирају у зг: "Исекао је шта му је одговарало"

Мондо 23.02.2023
Душан Вукадиновић је испричао своју страну приче тврдећи да је Саша Поповић из поруке коју је послао Снежани "исекао шта му је одговарало". Душан Вукадиновић је испричао своју страну приче тврдећи да је Саша Поповић из поруке… »
Не може више овако: Марија Шерифовић одлучила да проговори о афери узимања мита

Не може више овако: Марија Шерифовић одлучила да проговори о афери узимања мита

Свет & Скандал 23.02.2023
Изјава ПР тима Марије Шерифовић поводом афере Звезде Гранда Сви чланови жирија огласили су се овим поводом и оштро демантовали ове оптужбе на челу са креативним директором „Гранд“ продукције Сашом Поповићем. Ипак, Ана Бекута и… »
Зашто Марија Шерифовић ћути поводом афере мито? Певачица није подржала колегиницу, ево шта су поручили из њеног тима!

Зашто Марија Шерифовић ћути поводом афере мито? Певачица није подржала колегиницу, ево шта су поручили из њеног тима!

Мондо 23.02.2023
Многи се питају зашто се Марија Шерифовић није огласила након што је кандидат оптужио Снежану Ђуришић да му је наводно тражила новац да прође даље у такмичење. Многи се питају зашто се Марија Шерифовић није огласила након што… »

Вести дана »