Povezane vesti
"Dečko je neuspeli pokušaj promocije: Treba se takvima stati na put!" Katarina Živković o aferi mito u zg: Željan je…
Kurir 23.02.2023
Izjava kandidata "Zvezda Granda" Dušana Vukadinovića da mu je je pevačica Snežana Đurišić tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja i da je bila u dilu sa Sašom Popovićem uzburkala je javnost. Njegova majka Nata Vukadinović… »
"Prvi put je besplatno, a onda me je maltretirala": Kandidat "Zvezda Granda" nastavlja da iznosi šok optužbe na račun…
Blic 23.02.2023
Kandidat "Zvezde Granda" Dušan Vukadinović i Podgorice danima iznosi optužbe na račun pevačice Snežane Đurišić. Kako je ona član žirija muzičkog takmičenja, Dušan i njegova majka tvrde da im je pevačica tražila novac kako bi on prešao u… »
"Za Sašu popovića sam genije" - Pevač koji tvrdi da su hteli da ga reketiraju u zg: "Isekao je šta mu je odgovaralo"
Mondo 23.02.2023
Dušan Vukadinović je ispričao svoju stranu priče tvrdeći da je Saša Popović iz poruke koju je poslao Snežani "isekao šta mu je odgovaralo". Dušan Vukadinović je ispričao svoju stranu priče tvrdeći da je Saša Popović iz poruke koju je… »
Ne može više ovako: Marija Šerifović odlučila da progovori o aferi uzimanja mita
Svet & Skandal 23.02.2023
Izjava PR tima Marije Šerifović povodom afere Zvezde Granda Svi članovi žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom „Grand“ produkcije Sašom Popovićem. Ipak, Ana Bekuta i Marija… »
Zašto Marija Šerifović ćuti povodom afere mito? Pevačica nije podržala koleginicu, evo šta su poručili iz njenog tima!
Mondo 23.02.2023
Mnogi se pitaju zašto se Marija Šerifović nije oglasila nakon što je kandidat optužio Snežanu Đurišić da mu je navodno tražila novac da prođe dalje u takmičenje. Mnogi se pitaju zašto se Marija Šerifović nije oglasila nakon što je kandidat… »
Vesti dana »

Cela Srbija plakala zbog nje, a samo on joj je pomogao! Baka kojoj je Saša Popović promenio život imala je samo jednu želju: "Uspeo sam da je usrećim"
Kurir pre 36 minutajoš 14 povezanih

Politico: Saradnici Trumpa vode tajne razgovore s ukrajinskim protivnicima Zelenskog
Al Jazeera pre 1 satjoš 11 povezanih

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih