Повезане вести
Сеничић: Велика подршка Кине нашем туризму
Политика 23.02.2023
Кина није била партнер највећих сајмова туризма у Берлину и Лондону, одабрала је Београд. Данас је у халама крај Саве започео Сајам туризма. Под слоганом „Кад је одмор није тешко” од 23. до 26. фебруара 2023. године у халама 1… »
Војводина на Сајму туризма у Београду: Од класике до магије
РТВ 23.02.2023
БЕОГРАД - Најзначајнија туристичка манифестација у земљи и региону – 44. Међународни сајам туризма, траје до 26. фебруара на Београдском сајму под слоганом "Кад је одмор, није тешко". На Сајму туризма биће представљени и… »
Приходи три и по пута већи него пре деценију
Политика 23.02.2023
Сви који дођу у нашу земљу отвореног срца, биће добродошли, поручио је јуче председник Србије Александар Вучић на Београдском сајму, где је отворио 44. Међународни сајам туризма под слоганом „Кад је одмор, није тешко”… »
“Кад је одмор није тешко”: Чекамо вас на Сајму туризма од 23. до 26. фебруара
Курир 23.02.2023
Сви заљубљеници у путовања, одмор, авантуре, али и забаву, дружење и хедонистичка уживања, од данас могу да посете Београдски сајам, где је отворен 44. Међународни сајам туризма. Штанд ТОС-а у Хали 4 Ова угледна сајамска… »
Отворен Међународни сајам туризма у Београду
Данас 22.02.2023
На Београдском сајму вечерас је отворен 44. Међународни сајам туризма, на којем ће се до 26. фебруара представити око 350 излагача из 33 земље, а овогодишња земља-партнер Сајма је Кина. Председник Србије Алексанадар Вучић… »
Вучић: Приходи од туризма три и по пута већи него пре 10 година
Данас 22.02.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на свечаном отварању 44. Међународног сајма туризма да сви који у нашу земљу дођу отвореног срца, увек ће бити лепо дочекани. – Ми смо у последњих неколико година направили… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана