Povezane vesti
Rusija i Ukrajina: Zašto toliko Rusa žmuri pred ratom
Danas 23.02.2023
U nedeljama pred rusku invaziju, hodao bih satima u moskovskoj gradskoj četvrti Zamoskvorečje, gde sam sedam godina živeo i radio u redakciji BBC-ja. Nenarušen i miran deo grada, za mene on otelotvoruje složenu sadašnjost i prošlost Rusije. Moskovljani… »
Rusija i Ukrajina: Zašto toliko Rusa žmuri pred ratom
Južne vesti 23.02.2023
AFP Patriotski plakati kao što je ovaj, „Majka zemlja koju branimo", pokušavaju da pobude rodoljubiva osećanja U nedeljama pred rusku invaziju, hodao bih satima u moskovskoj gradskoj četvrti Zamoskvorečje, gde sam sedam godina živeo i radio u redakciji… »
BBC: Zašto toliko Rusa zatvara oči pred ratom u Ukrajini
Danas 22.02.2023
Mnogo je razloga zašto toliko mnogo Rusa žmuri na rat u Ukrajini, piše danas za BBC novinar sada zatvorenog tamošnjeg dopisništva te britanske kuće. Živeći u lepom, starom delu Moskve, Andrej Gorjanov koji nije verovao u rusku agresiju sve dok se nije… »
Vesti dana »
VJT radi na slučaju zloupotrebe javnih nabavki za radove na nalazištu Caričin grad i manastir Manasija
RTS pre 4 satijoš 28 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB:Teheran zaplenio dva broda u Ormuzu; Odloženi pregovori u Islamabadu
RTV pre 54 minutajoš 34 povezane
Američki ekspert o ratu u Iranu: Tramp traži izlaz iz rupe koju je sam iskopao (VIDEO)
Insajder pre 54 minutajoš 37 povezanih
Atletiko Madrid upisao četvrti vezani poraz, Elčeu zlata vredni bodovi
Sportske.net pre 24 minutajoš 29 povezanih