Povezane vesti
Nenad iz Kule pronađen posle 3 dana: Mladić krenuo kod doktora, a onda mu se izgubio svaki trag
Kurir 23.02.2023
Nenad Jovičić, mladić iz Kule, koji je nestao u ponedeljak, vratio se večeras kući. - Tu je, u svesnom je stanju, vratio se kući oko 18 časova, ja sam sada sa njim. Bio je u policiji i kod lekara. Sve je u redu - rekao je njegov ujak Mihajlo… »
Pronađen Nenad iz Kule za kojim se tragalo tri dana
Blic 23.02.2023
Nenad Jovičić (28), mladić iz Kule, koji je nestao u ponedeljak, vratio se večeras kući. Ovu informaciju potvrdio je njegov ujak Mihajlo za "Blic". - Tu je, u svesnom je stanju, vratio se kući oko 18 časova, ja sam sada sa njim. Bio je u policiji i… »
Pronađen mladić iz Kule za kojim se tragalo 3 dana! Kratko se oglasio njegov ujak - Sve je u redu
Mondo 23.02.2023
Ujak Nenada Jovičića iz Kule je javio da je pronađen mladić. Ujak Nenada Jovičića iz Kule je javio da je pronađen mladić. Nenad Jovičić, mladić iz Kule, koji je nestao u ponedeljak, vratio se večeras kući. Ovu informaciju potvrdio je njegov… »
Pronađen Nenad iz Kule
Telegraf 23.02.2023
- O tome sa njim ću sutra pričati - kratko je rekao. Nenad Jovičić, mladić iz Kule, koji je nestao u ponedeljak, vratio se večeras kući. Ovu informaciju potvrdio je njegov ujak Mihajlo za " Blic". - Tu je, u svesnom je stanju, vratio se kući oko… »
Nestao mladić Nenad Jovičić iz Kule
RTS 23.02.2023
Nenad Jovičić (28) iz Kule nestao je u ponedeljak, 20. februara. Prema informacijama koje je dobio RTS od porodice, Nenad je javio na poslu da ide kod lekara po nalaze. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobilni telefon i sva dokumenta je ostavio kod kuće… »
Građani Kule sutra se okupljaju da traže mladog Nenada: "Rekao da ide kod lekara, ali do njega nije ni stigao"
Telegraf 23.02.2023
Nenad je kod kuće ostavio sva dokumenta i mobilni telefon. Nenadu Jovičiću (28) iz Kule, koji je nestao u ponedeljak kada je izašao iz kuće, i dalje nema ni traga. Nenad ujak kaže da će se meštani Kule sutra okupiti da pomognu u potrazi. - Koliko… »
Još uvek ni traga, ni glasa o nenadu! Ujak nestalog mladića oglasio se za "Blic": "Pregledali smo telefon, možda je ovo u…
Blic 23.02.2023
Pregledali smo njegov telefon, pokušali smo da saznamo nešto iz toga, ali još uvek nismo naišli na neki konkretan trag. Još uvek nema novosti o njemu, možda se je negde sklonio, on je mlad čovek, ne znamo šta je u njegovoj glavi - priča za "Blic"… »
Vesti dana »
"Đavo je ubio, ne: Ja!" Užas ispred kuće strave u Novom Sadu: Sin koji je majci odsekao glavu uzvikivao jezive stvari (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 30 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih
Vlahović: "Zašto broj 23? Nosi ga Džordan - drugi najveći sportista posle Novaka" VIDEO
B92 pre 32 minutajoš 20 povezanih