Повезане вести

Ана можда неће доживети концерт који најављује: Калеуша открила шта се дешава с Николићевом

Ана можда неће доживети концерт који најављује: Калеуша открила шта се дешава с Николићевом

Свет & Скандал 23.02.2023
Сукоб Ане Николић и Јелене Карлеуше доживео кулминацију Ана Николић већ неко време користи сваку прилику како би прозвала Јелену Карлеушу, која јој је некад била пријатељица. И док се ЈК трудила да буде што блажа док је… »
"Плашим се најгорег, можда неће дочекати концерт" Карлеуша у стилу пророчице брутално понизила Николићеву за сва времена

"Плашим се најгорег, можда неће дочекати концерт" Карлеуша у стилу пророчице брутално понизила Николићеву за сва времена

Курир 23.02.2023
Ана Николић не престаје са ниским ударцима упућеним ка њеној некадашњој пријатељици Јелени Карлеуши, на шта овог пута мала од скандала није остала имуна, те се убрзо огласила на друштвеним мрежама. Иако је након жестоке… »
„Карлеуша је за мене неквалификована радница“: Ана Николић оплела по ЈК, али и по Милици Павловић

„Карлеуша је за мене неквалификована радница“: Ана Николић оплела по ЈК, али и по Милици Павловић

Нова 23.02.2023
Ана Николић се поново сукобила са колегиницом. Ана Николић је прошле године била у центру скандала, када се јавно свађала са Милицом Павловић око песме проверено. Тада су се многи певачи са јавне сцене умешали у овај сукоб, а… »
"Карлеуша је неквалификовани естрадни привредник" - Ана Николић урнисала јк, па прешла на Павловићеву! Хаос у најави!

"Карлеуша је неквалификовани естрадни привредник" - Ана Николић урнисала јк, па прешла на Павловићеву! Хаос у најави!

Мондо 23.02.2023
Ана Николић још једном је жестоко оплела по колегиници и некадашњој пријатељици Јелени Карлеуши. Ана Николић још једном је жестоко оплела по колегиници и некадашњој пријатељици Јелени Карлеуши. Јелена Карлеуша и Ана Николић… »
"Карлеуша је за мене неквалификована радница, а понајмање уметник" Ана Николић никад горе понизила ЈК, у све умешала и…

"Карлеуша је за мене неквалификована радница, а понајмање уметник" Ана Николић никад горе понизила ЈК, у све умешала и…

Курир 23.02.2023
Ана Николић поново је жестоко оплела по својој некада доброј другарици и колегиници Јелени Карлеуши. Иако је након прошлогодишње жестоке полемике између њих деловало да су се страсти мало смириле, изгледа да Ана ипак није… »

Вести дана »