Povezane vesti
Zvezdan Slavnić pred svima otkrio da li mu je Anđela lizala prste: Ana i Zorica se zgrozile, muk u "Beloj kući"
Blic 23.02.2023
Buran odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića iz dana u dan privlači pažnju javnosti. Ona je u više navrata ljubila zvezdanova stopala i prste, sada je za crnim stolom progovorila o tome, a Zorica Marković i Ana Ćurčić su ostale u šoku. - Da… »
Anđela Đuričić priznala da li je lizala Zvezdanova stopala! Ana i Zorica se zgrozile, Matora je podržala (video)
Kurir 23.02.2023
Anđela Đuričić otkrila je u emisiji "Pitanja gledalaca" da li je lizala Zvezdanova stopala a pojedini zadrugari imali su komentar na ovu temu. - Da li misliš na Zvezdanovo srce kad upražnjavaš svoj fetiš? - glasilo je pitanje. - Objasnila sam da… »
"Meni se gade stopala": Anđela sve zgrozila kada ljubila Zvezdanu noge, a sad nastavila da se ponižava
Blic 23.02.2023
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razgovarali su u pabu, a on je svojoj ljubavnici zamerao što je pred ostalim cimerima pričala o njegovim stopalima. - Danas nisi bila dobra - počeo je Zvezdan. - Hoću, jako, kao što sam bila prethodnih dana… »
Vesti dana »
Završen protest novosadskih profesora i istraživača, zatražili ostavku rektora Dejana Madića (FOTO, VIDEO)
Danas pre 13 minutajoš 58 povezanih
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
Južne vesti pre 55 minutajoš 36 povezanih
Saslušan vozač koji je kolima u Ruzveltovoj pregazio devojku, određen mu pritvor: Ovako se branio pred tužiocem
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Putin diverzifikuje tokove gasa: Rusija očekuje da isporučuje Iranu 55 milijardi kubnih metara gasa godišnje
Blic pre 1 satjoš 22 povezane