Повезане вести

Звездан Славнић пред свима открио да ли му је Анђела лизала прсте: Ана и Зорица се згрозиле, мук у "Белој кући"

Звездан Славнић пред свима открио да ли му је Анђела лизала прсте: Ана и Зорица се згрозиле, мук у "Белој кући"

Блиц 23.02.2023
Буран однос Анђеле Ђуричић и Звездана Славнића из дана у дан привлачи пажњу јавности. Она је у више наврата љубила звезданова стопала и прсте, сада је за црним столом проговорила о томе, а Зорица Марковић и Ана Ћурчић су остале… »
Анђела Ђуричић признала да ли је лизала Звезданова стопала! Ана и Зорица се згрозиле, Матора је подржала (видео)

Анђела Ђуричић признала да ли је лизала Звезданова стопала! Ана и Зорица се згрозиле, Матора је подржала (видео)

Курир 23.02.2023
Анђела Ђуричић открила је у емисији "Питања гледалаца" да ли је лизала Звезданова стопала а поједини задругари имали су коментар на ову тему. - Да ли мислиш на Звезданово срце кад упражњаваш свој фетиш? - гласило је питање. -… »
"Мени се гаде стопала": Анђела све згрозила када љубила Звездану ноге, а сад наставила да се понижава

"Мени се гаде стопала": Анђела све згрозила када љубила Звездану ноге, а сад наставила да се понижава

Блиц 23.02.2023
Анђела Ђуричић и Звездан Славнић разговарали су у пабу, а он је својој љубавници замерао што је пред осталим цимерима причала о његовим стопалима. - Данас ниси била добра - почео је Звездан. - Хоћу, јако, као што сам била… »

Вести дана »