Повезане вести
Кампацо причао Аргентинцима о Звезди: ''Срећан сам тамо''
Спортске.нет 23.02.2023
Пренели смо већ да се плејмејкер Црвене звезде Факундо Кампацо прикључио репрезентацији Аргентине коју очекују две последње утакмице у квалификацијама за Светско првенство. Уколико Аргентина оствари победу (против Канађана… »
Гудурић сјајном партијом ставио тачку на серију Партизана!
Спорт клуб 23.02.2023
Подели : Кошаркаши Партизана поражени су у четвртак у од Фенербахчеа резултатом 97:94 у утакмици 25. кола Евролиге. Утакмицу је у корист турског тима „преломио“ српски репрезентативац Марко Гудурић фантастичном партијом и… »
Фенербахче надиграо Партизан у пуној Арени
Еуроневс 23.02.2023
Имали су кошаркаши Партизана након неуспеха фудбалког клуба прилику да обрадују своје навијаче, али ипак нису успели. Фенербахче је данас мотивисан истрчао на терен, а када је било густо, утакмицу у своје руке преузео је Марко… »
Фото убод: Загрљај кумова пред утакмицу, двобој Обрадовића и Итудиса! (фото)
Хот спорт 23.02.2023
Тежак изазов за црно-беле! У оквиру 25. кола најквалитетнијег кошаркашког такмичења на Старом континенту Партизан је у Штарк Арени дочекао екипу Фенербахчеа. Утакмица у српској престоници почела је утермину од 21 час, а улазнице… »
Факу води Приђонијев састав против јаког ривала (СК1 01.30)
Спорт клуб 23.02.2023
Подели : У ноћи између четвртка и петка на програму је дерби друге фазе квалификација за Светско првенство у кошарци када су Јужна и Северна Америка у питању. У Мар дел Плати Аргентина ће дочекати непоражену Канаду, а у саставу… »
Кампацо причао аргентинцима о звезди: Веома сам срећан тамо, дошао сам да допринесем клубу
Вечерње новости 23.02.2023
АРГЕНТИНСКИ кошаркаш Факундо Кампацо још увек не може да игра у Евролиги за Црвену звезду, па му је клуб изашао у сусрет и пустио га да наступа за национални тим, не би ли му помогао да се пласира на Светско првенство у Јапану… »
Кампацо говорио аргентинцима о звезди: „Дошао сам тамо због Вилдозе, веома сам срећан“
Хот спорт 23.02.2023
Он је заједно са репрезентацијом Као што је раније било најављено, Факундо Кампацо се прикључио националном тиму Аргентине са којим ће покушати да обезбеди пласман на Мундобаскет. Уколико „гаучоси“ остваре макар јерну победу… »
Кампацо игра пре Звезде, већ ноћас, уз директан ТВ пренос!
Спортске.нет 23.02.2023
С обзиром да због суспензије не може да помогне екипи Црцвене звезде сутра против Албе, Факундо Кампацо није имао препрека да се прикључи репрезентацији Аргентине у наставку квалификација за Светско првенство. После освојеног… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 47 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних