Повезане вести
Затруднела сам, али се трудноћа није задржала: Лепа Ивана чека 2. дете, а ово јој је најтеже пало - "Била сам као зомби"
Мондо 23.02.2023
Ивана Кораб се са супругом подвргла вантелесној оплодњи четири пута, а сада је већ у поодмаклој трудноћи и добиће још једног сина. Ивана Кораб се са супругом подвргла вантелесној оплодњи четири пута, а сада је већ у поодмаклој… »
"Била сам као зомби месец дана" Манекенка проговорила о потешкоћама које је доживела у борби за потомство
Курир 23.02.2023
Манкенка Ивана Кораб отворено је проговорила о свим потешкоћама које је прошла у борби за потомство. Ивана је признала шта јој је најтеже пало у току вантелесне оплодње. - Колико год да си ти јак у глави и колико год да у нешто… »
Вести дана »
Ко има право на мање рачуне за струју? За 180.000 домаћинстава у Србији нижа цена електричне енергије
Ало пре 4 минутајош 16 повезаних
Власти издале упозорење: Могућ мега-земљотрес; Спремите планове евакуације, залихе хране и воде ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 14 минутајош 16 повезаних
Балони са шверцованим цигаретама довели до ванредног стања у Литванији: „Предузимамо најстроже мере против белоруског хибридног напада“
Недељник пре 43 минутајош 14 повезаних
Ђедовић Хандановић: Више од 180.000 домаћинстава добило ниже рачуне за струју уз помоћ државе
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 11 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 3 сатајош 15 повезаних