Povezane vesti
Zatrudnela sam, ali se trudnoća nije zadržala: Lepa Ivana čeka 2. dete, a ovo joj je najteže palo - "Bila sam kao zombi"
Mondo 23.02.2023
Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće još jednog sina. Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće… »
"Bila sam kao zombi mesec dana" Manekenka progovorila o poteškoćama koje je doživela u borbi za potomstvo
Kurir 23.02.2023
Mankenka Ivana Korab otvoreno je progovorila o svim poteškoćama koje je prošla u borbi za potomstvo. Ivana je priznala šta joj je najteže palo u toku vantelesne oplodnje. - Koliko god da si ti jak u glavi i koliko god da u nešto veruješ, svaki… »
Vesti dana »
Pojavio se snimak trenutka kada je izbio požar, ovako se širio Los Anđelesom: "Najgore tek sledi"
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i Dunav osiguranja u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 21 minutajoš 20 povezanih
Mup upozorava! Nose kapuljače, u ušima slušalice - velika opasnost!
Blic pre 46 minutajoš 20 povezanih
Brnabić: Lojalisti su naše značajno krilo, jačaju jer ne mogu više da trpe laži opozicije
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih
Završen studentski protest ispred suda i tužilaštva u Novom Sadu; Ministarka pravde tvrdi da je protest pritisak na sud (FOTO)
Insajder pre 59 minutajoš 15 povezanih