Povezane vesti
Zatrudnela sam, ali se trudnoća nije zadržala: Lepa Ivana čeka 2. dete, a ovo joj je najteže palo - "Bila sam kao zombi"
Mondo 23.02.2023
Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće još jednog sina. Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće još… »
"Bila sam kao zombi mesec dana" Manekenka progovorila o poteškoćama koje je doživela u borbi za potomstvo
Kurir 23.02.2023
Mankenka Ivana Korab otvoreno je progovorila o svim poteškoćama koje je prošla u borbi za potomstvo. Ivana je priznala šta joj je najteže palo u toku vantelesne oplodnje. - Koliko god da si ti jak u glavi i koliko god da u nešto veruješ, svaki neuspeh te… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih