Povezane vesti
Zatrudnela sam, ali se trudnoća nije zadržala: Lepa Ivana čeka 2. dete, a ovo joj je najteže palo - "Bila sam kao zombi"
Mondo 23.02.2023
Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće još jednog sina. Ivana Korab se sa suprugom podvrgla vantelesnoj oplodnji četiri puta, a sada je već u poodmakloj trudnoći i dobiće još… »
"Bila sam kao zombi mesec dana" Manekenka progovorila o poteškoćama koje je doživela u borbi za potomstvo
Kurir 23.02.2023
Mankenka Ivana Korab otvoreno je progovorila o svim poteškoćama koje je prošla u borbi za potomstvo. Ivana je priznala šta joj je najteže palo u toku vantelesne oplodnje. - Koliko god da si ti jak u glavi i koliko god da u nešto veruješ, svaki neuspeh te… »
Vesti dana »
"Čestitao sam Rumenu Radevu pobedu u Bugarskoj" Vučić: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerskih odnosa i regionalne stabilnosti
Blic pre 56 minutajoš 39 povezanih
Šok! Iran odbio da učestvuje u drugoj rundi pregovora sa Amerikom! Tramp zapretio potpunim uništenjem elektrana i mostova! Iran vratio dva tankera iz Ormuza
Kurir pre 21 minutajoš 45 povezanih
Trump prijeti Iranu: Ako ne potpišete, cijela zemlja leti u zrak
SEEbiz pre 56 minutajoš 49 povezanih
Beba preminula zbog lošeg zdravstvenog stanja a ne udesa kod Kragujevca
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih