Povezane vesti

Abazović: Pitanje državljanstva se previše politizuje

Abazović: Pitanje državljanstva se previše politizuje

RTS 23.02.2023
Premijer Crne Gore Dritan Abazović kazao je da se u Crnoj Gori previše politizuju pitanja dvojnog državljanstva kao i sticanja državljanstva. Naglasio je i da temi dvojnog državljanstva treba pristupiti u vreme kada nema izbora ali i da je neophodno… »
Poslednja linija odbrane: Počinje li upravo Milova borba na sve ili ništa

Poslednja linija odbrane: Počinje li upravo Milova borba na sve ili ništa

Sputnik 23.02.2023
Političari u Crnoj Gori imaju još tri dana da Državnoj izbornoj komisiji podnesu kandidature za predsjednika Crne Gore, a još se ne zna ko će biti kandidat DPS-a na izborima zakazanim 19. marta. Glavni odbor te stranke sjutra će donijeti konačnu… »
„Evropa sad“ umesto Spajića kandiduje Jakova Milatovića za predsednika Crne Gore

„Evropa sad“ umesto Spajića kandiduje Jakova Milatovića za predsednika Crne Gore

N1 Info 23.02.2023
Glavni odbor crnogorskog Pokreta Evropa sad jednoglasno je podržao kandidaturu Jakova Milatovića za predstojeće predsedničke izbore, nakon što je Državna izborna komisija (DIK) Crne Gore odbila kandidaturu lidera tog pokreta Milojka Spajića… »
Abazović: Pitanje dvojnog državljanstva se previše politizuje

RTV 23.02.2023
PODGORICA - Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas da se u toj zemlji previše politizuje pitanje dvojnog državljanstva i da toj temi treba pristupiti u vreme kada nema izbora i posmatrati je sa racionalnog aspekta. On… »

Euronews 23.02.2023
Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović ocenio je danas je da se u toj zemlji previše politizuje pitanje dvojnog državljanstva i da toj temi treba pristupiti u vreme kada nema izbora i posmatrati je sa racionalnog apekta. On je nakon… »
Predsednički izbori u Crnoj Gori: Sam pao, sam se ubio

Predsednički izbori u Crnoj Gori: Sam pao, sam se ubio

Nedeljnik 23.02.2023
EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE Manje od mjesec dana do predsjedničkih izbora, zakazanih za 19. mart, opozicija predvođena DPS-om nadojena je optimizmom. Za to se pobrinuo predsjednik Pokreta „Evropa sad“ Milojko Spajić koji je serijom javnih obmana… »

Vesti dana »