Повезане вести

Абазовић: Питање држављанства се превише политизује

Абазовић: Питање држављанства се превише политизује

РТС 23.02.2023
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић казао је да се у Црној Гори превише политизују питања двојног држављанства као и стицања држављанства. Нагласио је и да теми двојног држављанства треба приступити у време када нема избора… »
Последња линија одбране: Почиње ли управо Милова борба на све или ништа

Последња линија одбране: Почиње ли управо Милова борба на све или ништа

Спутник 23.02.2023
Политичари у Црној Гори имају још три дана да Државној изборној комисији поднесу кандидатуре за предсједника Црне Горе, а још се не зна ко ц́е бити кандидат ДПС-а на изборима заказаним 19. марта. Главни одбор те странке сјутра… »
„Европа сад“ уместо Спајића кандидује Јакова Милатовића за председника Црне Горе

„Европа сад“ уместо Спајића кандидује Јакова Милатовића за председника Црне Горе

Н1 Инфо 23.02.2023
Главни одбор црногорског Покрета Европа сад једногласно је подржао кандидатуру Јакова Милатовића за предстојеће председничке изборе, након што је Државна изборна комисија (ДИК) Црне Горе одбила кандидатуру лидера тог покрета… »
Абазовић: Питање двојног држављанства се превише политизује

РТВ 23.02.2023
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић оценио је данас да се у тој земљи превише политизује питање двојног држављанства и да тој теми треба приступити у време када нема избора и посматрати је са… »

Еуроневс 23.02.2023
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић оценио је данас је да се у тој земљи превише политизује питање двојног држављанства и да тој теми треба приступити у време када нема избора и посматрати је са рационалног… »
Председнички избори у Црној Гори: Сам пао, сам се убио

Председнички избори у Црној Гори: Сам пао, сам се убио

Недељник 23.02.2023
ЕПА-ЕФЕ/АНДРЗЕЈ ЛАНГЕ Мање од мјесец дана до предсједничких избора, заказаних за 19. март, опозиција предвођена ДПС-ом надојена је оптимизмом. За то се побринуо предсједник Покрета „Европа сад“ Милојко Спајић који је серијом… »

Вести дана »