Povezane vesti
Milena Popović će svedočiti u slučaju ubistva Olivera Ivanovića
Politika 23.02.2023
Kako mi je dato da se odlučim, potvrdila sam da ću pred sudom da budem 14. marta – kaže za „Politiku” Popovićeva. Kosovska Mitrovica – U Osnovnom sudu u Prištini, u Odeljenju za teška krivična dela odložena su ročišta u slučaju ubistva Olivera Ivanovića… »
Suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića odloženo: Poslednja svedoči Milena Popović?
Danas 22.02.2023
Nastavak suđenja za ubistvo Olivera Ivanovića, predsednika Građanske incijative „Sloboda, demokratija, pravda“ i odbornika ove GI u SO Severna Kosovska Mitrovca, zakazan za 22. i 23. februar u Osnovnom sudu u Prištini, odložen je danas na zahtev dela… »
Vesti dana »
Upravo se sprema novi, snažan udarac za Putina! Evropa čvrsto stala uz Zelenskog: Imaju jedan zahtev
Blic pre 23 minutajoš 74 povezane
Poznato stanje crnogorskih pomoraca u Ormuskom moreuzu! Ambasador Irana: Nijedan član posade i osoblja broda nije priveden! Svi su slobodni i bezbedni!
Kurir pre 23 minutajoš 24 povezane
Cicipas prošao golgotu protiv anonimusa, svađao se sa Srpkinjom, na kraju poljubio novu devojku pred svima
Telegraf pre 38 minutajoš 27 povezanih
Vučić: „Izlaznost bi bila sada iznad 70 odsto, trebalo je da ja vozim bager u Sava Mali“
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih