Повезане вести
Још једна тужитељка смењена након хапшења због штете нанете ЕПС-у
Радио 021 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужиластва у Београду Бојана Савовић која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након хапшења шест особа, сазнаје Н1. Савовић је у среду наложила полицији хапшење шест особа и данас су је… »
Истраживала прање пара у ЕПС, па попила смену: Тужитељка Пауновић поручила шефу да неће радити незаконито и по његовим…
Нова 23.02.2023
Вест да су две тужитељке из Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду смењене на данашњем колегијуму, узнемирила је читаву јавност, посебно што су обе радиле на случају злоупотреба у ЕПС… »
Судија Мајић: Случај тужитељке Савовић весник новог времена притисака на правосуђе
Нови магазин 23.02.2023
Судија Миодраг Мајић изјавио је поводом смене тужитељке Бојане Савовић да њен случај представља "весник новог времена" притисака на правосуђе. „Говорио сам да ће након реформе правосуђа политичари моћи да одахну. Уместо њиих… »
Смењене тужитељке након јучерашњих хапшења у ЕПС-у
Инсајдер 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић, која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након јучерашњег хапшења шест особа. Савовић је телевизији Н1 потврдила да је из Одељења за борбу против… »
Судија Мајић: Случај тужитељке Савовић симболички весник новог доба
Н1 Инфо 23.02.2023
Судија Миодраг Мајић изјавио је поводом смене тужитељке Бојане Савовић да њен случај представља "весник новог времена" притисака на правосуђе. „Говорио сам да ће након реформе правосуђа политичари моћи да одахну. Уместо њиих… »
Тужитељка: Нисам тражила премештај и одуговлачила предмет за ЕПС, одузет ми је
Нови магазин 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић одбацила је данас наводе те институције да је изразила жељу да ради у другом одељењу и да је због тога премештена, као и да је одуговлачила предмет истраге поводом… »
Тужитељка која је водила истрагу у ЕПС више не води предмет: Тужилаштво тврди да је сама тражила премештај, она негира
Еуроневс 23.02.2023
Тужитељка Бојана Савовић која је водила истрагу у вези с ЕПС која је резултирала јучерашњем хапшењем шест особа више није у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва. У том тужилаштву наводе да је… »
Н1 сазнаје: Смењена још једна тужитељка која је радила на случају „ЕПС“
Н1 Инфо 23.02.2023
Након што је данас смењена са позиције заменица Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић, Н1 сазнаје да је са случаја "ЕПС" скинута још једна тужитељка - Јасмина Пауновић. Она је, заједно са колегиницом Савовић, радила… »
Случај ЕПС, други дан: Након хапшења шесторице смењена тужитељка која је водила истрагу
РТВ 23.02.2023
БЕОГРАД - Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић, која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након јучерашњег хапшења шест особа. Савовић је телевизији Н1 потврдила да је из Одељења за… »
Тужитељка смењена након хапшења у ЕПС-у: Нисам тражила премештај, одуговлачила предмет
Нова економија 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић, која је смењена након хапшења више особа због наводних малверзација у Електропривреди Србије (ЕПС), изјавила је за Н1 да није тачно да је сама изразила жељу да ради… »
Тужилаштво негира да је тужитељка смењена; Савовић: Нисам тражила премештај нити одуговлачила ЕПС
Радио 021 23.02.2023
Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да су нетачне информације да је заменица Вишег јавног тужилаштва Бојана Савовић смењена и да јој је одузет предмет у вези са злоупотребама у ЕПС-у. "Тачно је да је Савовић редовном… »
Тужитељка Савовић за Н1: Нисам тражила премештај, нити сам одуговлачила предмет
Н1 Инфо 23.02.2023
"Нетачни су наводи да сам изразила жељу да радим у другом одељењу и апсолутно су нетачни наводи тужилаштва да сам на било који начин одуговлачила предмет", изјавила је за Н1 тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана… »
ВЈТ демантује Маринику Тепић: Није смењена тужитељка која је јуче наложила хапшења у ЕПС-у
Данас 23.02.2023
Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да су нетачне информације које су се данас појавиле у појединим медијима да је заменица Вишег јавног тужиластва у Београду Бојана Савовић „смењена“ и да јој је „одузет“ предмет у… »
Тужитељка Савовић: Нисам тражила премештај, нити сам одуговлачила предмет
Данас 23.02.2023
Нетачни су наводи да сам изразила жељу да радим у другом одељењу и апсолутно су нетачни наводи тужилаштва да сам на било који начин одуговлачила предмет“, изјавила је за Н1 тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана… »
Огласило се Више јавно тужилаштво о смени тужитељке која је учествовала у истрази злоупотреба у ЕПС
Нова 23.02.2023
Више јавно тужилаштво у Београду обавештава јавност да су нетачне информације које су се данас појавиле у медијима да је заменица Вишег јавног тужиластва у Београду Бојана Савовић "смењена" и да јој је "одузет" предмет у вези са… »
Смењена тужитељка након хапшења шест особа које су оштетиле ЕПС
Морава инфо 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након хапшења шест особа, сазнаје Н1. Савовић је у среду наложила полицији хапшење шест особа а данас су је… »
Смењена тужитељка након хапшења због штете нанете ЕПС-у
Н1 Инфо 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након хапшења шест особа, сазнаје Н1. Савовић је у среду наложила полицији хапшење шест особа а данас су је… »
Огласило се тужилаштво о случају смењене тужитељке Савовић
Н1 Инфо 23.02.2023
Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да су "нетачне информације које су се појавиле у појединим медијима да је заменица Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић смењена" и да јој је "одузет предмет у вези са… »
Смењена тужитељка након хапшења због штете нанете ЕПС-у: Више од годину дана водила истрагу о злоупотребама
Нова 23.02.2023
Тужитељка Вишег јавног тужилаштва у Београду Бојана Савовић која је дуже од годину водила истрагу око ЕПС, смењена је након хапшења шест особа, сазнаје Н1. Како Н1 наводи, Савовић је у среду наложила полицији хапшење шест… »
Више јавно тужилаштво у Београду: Нетачне информације да је Бојана Савовић смењена
Телеграф 23.02.2023
Саслушања осумњичених у том предмету тренутно су току, а након окончања саслушања јавност ће бити обавештена о даљем поступању. Више јавно тужилаштво у Београду обавештава јавност да су нетачне информације које су се данас… »
Вести дана »
Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, увече се може очекивати још снега
Бета пре 1 сатјош 92 повезане
Коначно откривено зашто Трамп толико жели да заузме ову територију! Све има везе са Кином и Русијом, огласила се Бела кућа: "Све опције су на столу"
Блиц пре 37 минутајош 93 повезане