Повезане вести

Оженио се, а с Милицом Тодоровић се и даље чује! Бивши дечко проговорио о односу с певачицом - Много тога смо прошли...

Оженио се, а с Милицом Тодоровић се и даље чује! Бивши дечко проговорио о односу с певачицом - Много тога смо прошли...

Мондо 23.02.2023
Ненад Јовановић и Милица Тодоровић су некада били у вези, а ево у каквим су данас односима - певач открио све о бившој девојци! Ненад Јовановић и Милица Тодоровић су некада били у вези, а ево у каквим су данас односима - певач… »
"Кроз такмичење смо много тога прошли заједно": Ненад Јовановић проговорио о Милици Тодоровић, па открио да ли има "зле крви"…

"Кроз такмичење смо много тога прошли заједно": Ненад Јовановић проговорио о Милици Тодоровић, па открио да ли има "зле крви"…

Блиц 23.02.2023
Ненад Јовановић проговорио о бившој девојци Милици Тодоровић и открио да су сада у добрим односима. Ненад који се такмичио у другој сезони " Звезда Гранда" решио је да после дугогодишње паузе објави песму " Да ли га вараш" за… »
"Ожењен сам али се и даље чујем са њом" Бивши дечко Милице Тодоровић открио у каквим је односима са певачицом

"Ожењен сам али се и даље чујем са њом" Бивши дечко Милице Тодоровић открио у каквим је односима са певачицом

Курир 23.02.2023
Бивша Звезда Гранда Ненад Јовановић проговорио је о бившој девојци Милици Тодоровић и открио да су сада у добрим односима. Да ли си у контакту са бившом девојком Милицом Тодоровић и сада када си срећно ожењен? - Милица и ја смо… »

Вести дана »