Povezane vesti

Oženio se, a s Milicom Todorović se i dalje čuje! Bivši dečko progovorio o odnosu s pevačicom - Mnogo toga smo prošli...

Oženio se, a s Milicom Todorović se i dalje čuje! Bivši dečko progovorio o odnosu s pevačicom - Mnogo toga smo prošli...

Mondo 23.02.2023
Nenad Jovanović i Milica Todorović su nekada bili u vezi, a evo u kakvim su danas odnosima - pevač otkrio sve o bivšoj devojci! Nenad Jovanović i Milica Todorović su nekada bili u vezi, a evo u kakvim su danas odnosima - pevač otkrio sve o bivšoj… »
"Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno": Nenad Jovanović progovorio o Milici Todorović, pa otkrio da li ima "zle…

"Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno": Nenad Jovanović progovorio o Milici Todorović, pa otkrio da li ima "zle…

Blic 23.02.2023
Nenad Jovanović progovorio o bivšoj devojci Milici Todorović i otkrio da su sada u dobrim odnosima. Nenad koji se takmičio u drugoj sezoni " Zvezda Granda" rešio je da posle dugogodišnje pauze objavi pesmu " Da li ga varaš" za koju je snimio i… »
"Oženjen sam ali se i dalje čujem sa njom" Bivši dečko Milice Todorović otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom

"Oženjen sam ali se i dalje čujem sa njom" Bivši dečko Milice Todorović otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom

Kurir 23.02.2023
Bivša Zvezda Granda Nenad Jovanović progovorio je o bivšoj devojci Milici Todorović i otkrio da su sada u dobrim odnosima. Da li si u kontaktu sa bivšom devojkom Milicom Todorović i sada kada si srećno oženjen? - Milica i ja smo ostali u sjajnim… »

Vesti dana »