Povezane vesti
Dvodnevna radionica o lokalnoj samoupravi u Banji Vrdnik
Dnevnik 23.02.2023
BANjA VRDNIK: Zajednička dvodnevna radionica za koordinaciju i planiranje aktivnosti Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Stalne konferencije gradova i opština počela je u Banji Vrdnik. Radionicu je otvorio državni sekretar Đorđe… »
MDULS i skgo održavaju dvodnevnu zajedničku radionicu za koordinaciju i planiranje aktivnosti
Telegraf 23.02.2023
Radionicu je otvorio državni sekretar MDULS – a Đorđe Dabić. Zajednička dvodnevna radionica za koordinaciju i planiranje aktivnosti Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Stalne konferencije gradova i opština počela je danas u Banji… »
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi u Šapcu: Stigli maratonci i biciklisti iz više gradova, počeo glavni program
Blic pre 54 minutajoš 41 povezana

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Studentski i građanski protest u Šapcu – doček maratonaca i biciklista na gradskom trgu
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih

Incident u Bačkom Petrovcu: Fizički sprečen ulaz na izbore za Maticu Slovačku, SRCE traži reakciju
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih