Povezane vesti
"Moka je znao Da me on tuče" Ana ne prestaje da iznosi jezive detalje torture, otkrila kako je Zvezdanov otac reagovao na…
Kurir 24.02.2023
Ana Ćurčić otkrila je šokante detalje jezivog nasilja koje je trpela od Zvezdana Slavnića, a onda je sve ostavila bez teksta priznanjem da je Moka Slavnić bio upućen u njihove probleme iza četiri zida, kao i da je znao da ona trpi zlostavljanje. -… »
"Krvnički me istuče, bila sam plava" - Ana o zlostavljanju i misterioznoj Zvezdanovoj ženi iz Švice: "Moka je sve znao"
Mondo 24.02.2023
Ana Ćurčić odlučila je da ne želi više da ćuti i iznela brojne detalje iz njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem zbog kojih su mnogi zanemeli. Ana Ćurčić odlučila je da ne želi više da ćuti i iznela brojne detalje iz njenog odnosa sa… »
Milena Kačavenda najavila policiju u Šimanovcima!
Svet plus 24.02.2023
Milena Kačavenda, kuma i najbolja drugarica Ane Ćurčić, najavila je policiju u Šimanovcima i potpuno haos, kako u rijalitiju, tako i u spoljnom svetu. Nakon što je Ana Ćurčić potpun ogolila dušu tokom emisije "Gledanja snimaka", u kojoj je po… »
Spremna ko zapeta puška! Kuma Milena dobila zeleno svetlo, spremna da iznese sav Zvezdanov prljav veš: Palim tešku…
Kurir 24.02.2023
Ana Ćurčić doživela pomračenje, te je iznela sav prljav veš iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, a Milena Kačevenda, njena kuma i najbolja prijateljica odlučila je da potpuno raskrinka Zvezdana. Naime, ona je otkrila da ju je Zvezdan tukao… »
Anin sam večni čuvar: Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu! Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga
Svet & Skandal 24.02.2023
Bivši dečko Ane Ćurčić ulazi u Zadrugu Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić, uskoro bi mogao da postane jedan od učesnika rijlitija Zadruga, a sve kako bi pomogao svojoj prvoj ljubavi. On je u emisiji „Pitam… »
Ana Ćurčić beži od Zvezdana! Donela odluku da napusti belu kuću, uplašena za svoju bezbednost, evo gde je spavala (video)
Kurir 24.02.2023
Protekle noću došlo je do neviđenog haosa između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, kada je Ana u jednom trenutku optužila Slavnića da ju je tukao, te da je bežala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj deci. -… »
"Tukao si me, maltretirao decu, ostala sam bez krova!" Ana Ćurčić doživela nervni slom, otkrila kakav je život imala sa…
Kurir 24.02.2023
Ana Ćurčić optužila je Zvezdana Slavnića da ju je tukao, te da je bežala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj deci. Slavnić je samo odmahivao rukom uz reči da je Ana lažov. - Nisam, ali više sam da je volim… »
"Tukao si me, maltretirao mi decu i prokockao imovinu": Ana Ćurčić progovorila o Zvezdanu Slavniću: "Moja majka je zbog…
Blic 24.02.2023
Ana Ćurčić koja je ušla u rijaliti "Zadruga" nakon što ju je bivši nevenčani suprug Zvezdean Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić u naletu besa ispričala je kako ju je Slavnić tukao, maltretirao, ali i prokockao njenu… »
Velika ispovest ace bulića: Otkrio sve o ljubavi sa Anom i tragediji, a evo šta je rekao za Zvezdana: "Ona mi je i ranije…
Blic 23.02.2023
Dragan Aca Bulić u svojoj velikoj ispovesti ispričao je sve o ljubavi sa Anom Ćurčić, njihovoj bebi za koju su im rekli u bolnici da je umrla, ali i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, koji je Anu javno prevario u… »
Vesti dana »
![Studenti i građani na više lokacija u Srbiji odali poštu stradalima u nesreći u Novom Sadu](https://nstatic.net/645/39009645nujjud.jpg)
Studenti i građani na više lokacija u Srbiji odali poštu stradalima u nesreći u Novom Sadu
Insajder pre 5 satijoš 11 povezanih
![BLOG UŽIVO Protest ispred Ministarstva kulture, blokirana Vlajkovićeva: Subotički studenti najavili protestnu šetnju do…](https://nstatic.net/672/39008672yjjtwk.jpg)
BLOG UŽIVO Protest ispred Ministarstva kulture, blokirana Vlajkovićeva: Subotički studenti najavili protestnu šetnju do Bajmoka
Nova pre 1 minutjoš 5 povezanih
![Pada sneg U Beogradu! Jak jutarnji mraz širom Srbije, RHMZ izdao najnovije upozorenje! Oprez sve do kraja nedelje!](https://nstatic.net/251/39008251quhrks.jpg)
Pada sneg U Beogradu! Jak jutarnji mraz širom Srbije, RHMZ izdao najnovije upozorenje! Oprez sve do kraja nedelje!
Blic pre 1 minutjoš 21 povezana
![Tužilaštvo: Načelnica toksikologije VMA osumnjičena za proneveru više od tri miliona dinara](https://nstatic.net/716/39009716xzfquj.jpg)
Tužilaštvo: Načelnica toksikologije VMA osumnjičena za proneveru više od tri miliona dinara
Insajder pre 3 satajoš 85 povezanih