Повезане вести

"Оца сам гурнуо, сам је пао и умро": Сраман исказ насилника из Пирота, одређен му притвор

"Оца сам гурнуо, сам је пао и умро": Сраман исказ насилника из Пирота, одређен му притвор

Телеграф 24.02.2023
Заменик Вишег јавног тужилаштва у Пироту наредио је обдукцију тела несрећног човека, али да се С.Г. тестира на алкохол и опијате. Полиција у Пироту јуче је ухапсила С.Г. (36) из села Шљивовик код Беле Паланке због сумње да је у… »
Мајка пала на колена кад је стигла кући! Детаљи монструозног убиства у Белој Паланци: Исто се понављало сваког дана!

Мајка пала на колена кад је стигла кући! Детаљи монструозног убиства у Белој Паланци: Исто се понављало сваког дана!

Мондо 24.02.2023
У околини Беле Паланке Срђан Г. (36) убио је свог оца задавивши га голим рукама, док је мајку закључао у подрум у породичној кући! У околини Беле Паланке Срђан Г. (36) убио је свог оца задавивши га голим рукама, док је мајку… »
"Полиција је у село долазила само због њих": Детаљи злочина у Белој Паланци: "Отац и син су се стално свађали, убица је већ…

"Полиција је у село долазила само због њих": Детаљи злочина у Белој Паланци: "Отац и син су се стално свађали, убица је већ…

Блиц 24.02.2023
"Годинама су постојале несугласице између сина и оца, и раније су се сукобљавали. Чим се попије, дође до сукоба. Да ли се свађају, да ли потуку - дође полиција развади их и то прође. Полиција у наше село што је долазила… »
Тешка судбина! Мајка остала сама: 2 сина јој у затвору, ћерка умрла, муж убијен: Комшије проговориле о породици из Беле Паланке…

Тешка судбина! Мајка остала сама: 2 сина јој у затвору, ћерка умрла, муж убијен: Комшије проговориле о породици из Беле Паланке…

Курир 24.02.2023
Комшије Срђана Г. (36) из околине Беле Паланке који је наводно зверски удавио свог оца Бранислава (76) након жустре свађе, кажу да је у питању веома проблематична породица. Злочин се, подсетимо, догодио синоћ у породичном дому у… »
Стравичан злочин код Беле Паланке: Рукама задавио оца, мајку закључао у подрум

Стравичан злочин код Беле Паланке: Рукама задавио оца, мајку закључао у подрум

Нова 24.02.2023
Срђан Г. (36) из околине Беле Паланке ухапшен је због сумње рукама удавио оца Бранислава Г. (76) у породичној кући, док је мајку закључао у подрум. Злочин се догодио када је осумњичени дошао у породични дом својих родитеља… »
Голим рукама задавио оца, мајка пала на колена и преклињала га! Узнемирујући детаљи бруталног злочина код Беле Паланке

Голим рукама задавио оца, мајка пала на колена и преклињала га! Узнемирујући детаљи бруталног злочина код Беле Паланке

Курир 24.02.2023
Срђан Г. (36) из околине Беле Паланке ухапшен је због сумње да је под дејством алкохола рукама удавио оца Бранислава Г. (76) у породичној кући, док је мајку закључао у подрум, сазнаје Курир од комшија. Злочин се, подсетимо… »
Мушкарац (35) мртав пијан задавио оца? Ужас код Беле Паланке

Мушкарац (35) мртав пијан задавио оца? Ужас код Беле Паланке

Блиц 23.02.2023
Више јавно тужилаштво у Пироту је управо одредило задржавање С. Г. (35) из Шљивовика код Беле Паланке, због сумње да је данас око 17 часова, у дворишту породичне куће убио свог оца Б. Г. (76). Наиме, по пријави Д. Г., мајке… »

Вести дана »