Повезане вести
Огласио се председник Хрватске Зоран Милановић поводом забране српских певача у Пули: „Од цајки ме боле кости“ ВИДЕО
Нова 24.02.2023
Хрватски председник Зоран Милановић огласио се за медије поводом забране наступа певача и певачица народне и фолк музике у Пули, па је истакао да не воли културу забрањивања. Зоран Милановић прокоментарисао је одлуку… »
„Градоначелник може да очекује тужбу“: Огласио се Кеба након забране наступа у Пули
Нова 24.02.2023
Филип Зоричић, градоначелник Пуле, забранио је наступе српских извођача народне музике Ане Бекуте, Зоране Мићановић, Душка Кулиша и Драгана Којића Кебе у овом граду и тиме изазвао бројне реакције и коментаре. Драган Којић Кеба… »
"Градоначелник може да очекује тужбу": Кеба бесан након отказаних концерата у Пули: "Начинио је велики прекршај"
Блиц 24.02.2023
Градоначелник Пуле, Филип Зоричић забранио је наступе Ане Бекуте, Зоране Мићановић, Душка Кулиша и Драгана Којића Кебе у овом граду, а тим поводом се сада огласио Кеба. Певач није крио бес и љутњу поводом новонастале ситуације… »
"Од цајки ме боле кости, али пола ХДЗ то слуша": И председник Хрватске Зоран Милановић проговорио о забрани српских певача у…
Курир 24.02.2023
Хрватски председник Зоран Милановић поводом забране „цајки“ у Пули рекао је да не воли културу забрањивања. Он је додао да се то из љубави назива цајкама. „Од срца. Ја не волим ту музику, никад је нисам подносио. Иде ми на… »
"То је глупост малих шерифа": Тончи Хуљић се огласио након забрањивања српских певача у Хрватској
Блиц 24.02.2023
Градоначелник Пуле, Филип Зоричић, забранио је наступе Ане Бекуте, Зоране Мићановић, Душка Кулиша и Драгана Којића Кебе у овом граду. Поред Пуле, српски певачи су имали заказане концерте у Осјеку, али је градоначелник тог града… »
"Шерифи кренули да спроводе своје" Тончи Хуљић се огласио после скандалозне забране српских певача у Пули и Осијеку
Курир 24.02.2023
Пулски градоначелник Филип Зоричић забранио је концерт народне музике у том граду што је изазвало бурне реакције. Међутим то није било све. Поред Пуле, српски народњаци требало је да наступају и у Осијеку али је градоначелник… »
Вести дана »
НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а: „То би значило блокаду свих плаћања“
Нова пре 12 минутајош 30 повезаних
Мучење са НИС-ом: Поднет захтев за издавање посебне лиценце америчком ОФАЦ-у
Време пре 22 минутајош 45 повезаних
Немачки дневник: Балкану се мора јасно рећи да ће ући у ЕУ, па и Србији где Вучић неће заувек владати
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних
Део Србије паралисан! Ни возила се не виде од снега! Поломљене гране, падала стабла: Ово су прве слике
Телеграф пре 52 минутајош 43 повезане
Србија, ипак, није најгора на свету: Дупло скупљи тим од "орлова" не иде на Мундијал
Мондо пре 42 минутајош 30 повезаних