Povezane vesti
Nije htela da mi se javi! Ana Nikolić o svađi s Marinom Tucaković, Laća je bio za sve kriv: "Sujetna, to je neverovatno"
Mondo 24.02.2023
Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se pokojna kompozitorka naljutila. Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se… »
„Bila je ljuta, sujetna, to je neverovatno“: Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina…
Nova 24.02.2023
Otkrila nepoznate detalje. Pevačica Ana Nikolić nedavno je u jednoj emisiji govorila o saradnji sa pokojnom Marinom Tucaković, kao i njenim pokojni sinom Milanom Radulovćem Laćom. „Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stvari… »
"Nije pričala sa mnom mesec dana": Ana Nikolić progovorila o svađi sa Marinom Tucaković, za sve je bio kriv Laća
Blic 24.02.2023
Pevačica Ana Nikolić progovorila je o periodu kada nije pričala sa Marinom Tucaković, sa kojom je sarađivala do njenog poslednjeg dana. - Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stavri "Labilna" jeste bio megahit, to mi je… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 3 minutajoš 26 povezanih

Protest prosvetara: "Sindikati, ili ste uz nas ili ste bez nas" (VIDEO)
Insajder pre 2 minutajoš 14 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 6 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 1 satjoš 54 povezane