Povezane vesti

Nije htela da mi se javi! Ana Nikolić o svađi s Marinom Tucaković, Laća je bio za sve kriv: "Sujetna, to je neverovatno"

Nije htela da mi se javi! Ana Nikolić o svađi s Marinom Tucaković, Laća je bio za sve kriv: "Sujetna, to je neverovatno"

Mondo 24.02.2023
Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se pokojna kompozitorka naljutila. Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se… »
„Bila je ljuta, sujetna, to je neverovatno“: Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina…

„Bila je ljuta, sujetna, to je neverovatno“: Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina…

Nova 24.02.2023
Otkrila nepoznate detalje. Pevačica Ana Nikolić nedavno je u jednoj emisiji govorila o saradnji sa pokojnom Marinom Tucaković, kao i njenim pokojni sinom Milanom Radulovćem Laćom. „Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stvari… »
"Nije pričala sa mnom mesec dana": Ana Nikolić progovorila o svađi sa Marinom Tucaković, za sve je bio kriv Laća

"Nije pričala sa mnom mesec dana": Ana Nikolić progovorila o svađi sa Marinom Tucaković, za sve je bio kriv Laća

Blic 24.02.2023
Pevačica Ana Nikolić progovorila je o periodu kada nije pričala sa Marinom Tucaković, sa kojom je sarađivala do njenog poslednjeg dana. - Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stavri "Labilna" jeste bio megahit, to mi je… »

Vesti dana »