Povezane vesti
Nije htela da mi se javi! Ana Nikolić o svađi s Marinom Tucaković, Laća je bio za sve kriv: "Sujetna, to je neverovatno"
Mondo 24.02.2023
Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se pokojna kompozitorka naljutila. Ana Nikolić progovorila je o Marini Tucaković i prisetila se perioda kada nisu razgovarale mesec dana, jer se… »
„Bila je ljuta, sujetna, to je neverovatno“: Ana Nikolić progovorila o rivalitetu između Marine Tucaković i njenog sina…
Nova 24.02.2023
Otkrila nepoznate detalje. Pevačica Ana Nikolić nedavno je u jednoj emisiji govorila o saradnji sa pokojnom Marinom Tucaković, kao i njenim pokojni sinom Milanom Radulovćem Laćom. „Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stvari… »
"Nije pričala sa mnom mesec dana": Ana Nikolić progovorila o svađi sa Marinom Tucaković, za sve je bio kriv Laća
Blic 24.02.2023
Pevačica Ana Nikolić progovorila je o periodu kada nije pričala sa Marinom Tucaković, sa kojom je sarađivala do njenog poslednjeg dana. - Moje omiljene pesme su uvek one koje nisu neki megahitovi. U stavri "Labilna" jeste bio megahit, to mi je… »
"Nije mi se javljala mesec dana" Ana Nikolić se prisetila sukoba sa Marinom Tucaković! Ovako pevačica priča o pokojnoj…
Kurir 24.02.2023
Pevačica Ana Nikolić se prisetila saradnje sa pokojnom Marinom Tucaković, koja joj je za života napisala najveće hitove po kojima je prepoznatljiva. Spekuliše se da je Anin prvi album "Januar" Marina pisala za Cecu Ražnatović, a Nikolićeva je… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana