Povezane vesti
U Kragujevcu počeo ovogodišnji “Sajam sporta”
Ritam grada Kg 24.02.2023
Pod parolom „Moj grad, moj klub“ na kragujevačkom “Šumadija sajmu”, danas je zvanično otvoren “Sajam sporta”. Sajam organizuju “Šumadija sajam”, Sportski savez grada Kragujevca, SPD Radnički i FK Radnički, pod pokroviteljstvom lokalne samuoprave… »
Sajam sporta ’’Moj grad moj klub’’otvoren na Šumadija sajmu
Veliki park 24.02.2023
Sportski savez Grada Kragujevca u partnerstvu sa SPD Radnički, FK Radnički a pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca na Šumadija sajmu, organizovali su dvodnevni sajam sporta ove godine pod sloganom Moj grad moj klub. Posle višegodišnje pauze, sajam se… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 24 minutajoš 121 povezana
Prosečna plata u Leskovcu, Prokuplju i Vranju za 60 hiljada manja od zarade u Beogradu
Južne vesti pre 6 satijoš 33 povezane
Ko to beše Veselin Milić? Kratko pamćenje ministra Ivice Dačića o čoveku koga (ni)je postavio za šefa beogradske policije
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 28 minutajoš 38 povezanih