Povezane vesti
„Postaću kraljica bakšiša, već sam dobila 400 evra“: Jovana Jeremić sada preti i pevačkom karijerom
Nova 24.02.2023
Jovana Jeremić, kontroverzna voditeljka televizije Pink, dobila ponudu da pored voditeljske započne i muzičku karijeru. Kako pišu domaći mediji, voditeljka Jovana Jeremić dobila je čak dve ponude za snimanje pesama, zbog čega je u dilemi, pa razmišlja… »
Sada je i zvanično! Jovana Jeremić postaje pevačica, voditeljka dobila ozbiljne ponude za saradnju
Kurir 24.02.2023
Prema pisanju medija, voditeljka Jovana Jeremić je dobila dve ponude za snimanje pesama, a ona još uvek razmišlja šta da izabere. Čak i vlasnici luksuznih lokala u Beogradu žele da plate papreno njen nastup, budući da bi svi došli da slušaju popularnu… »
Vesti dana »
Nevreme u Srbiji: Pljuskovi sa grmljavinom u Ljuboviji i Loznici, kiša na Paliću i u Zrenjaninu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 30 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 3 satajoš 43 povezane
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojniji gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 49 povezanih
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 11 minutajoš 27 povezanih