Повезане вести

Дошао лично у изборну комисију: Мило Ђукановић предао кандидатуру за председника

Дошао лично у изборну комисију: Мило Ђукановић предао кандидатуру за председника

Курир 25.02.2023
Председник Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић у присуству неколицине функционера и младих ДПС-а предао предлог кандидатуре за председника Црне Горе. "Драго ми је да сам данас овде, у лепом и младом друштву… »
Мило Ђукановић предао кандидатуру, поручио да има само црногорско држављанство

Нови магазин 25.02.2023
Председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић, у присуству неколицине функционера и младих ДПС-а, је предао предлог кандидатуре за председника Црне Горе. „Драго ми је да сам данас овде, у лепом и младом… »

Н1 Инфо 25.02.2023
Председник Црне Горе и Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић, у присуству неколицине функционера и младих ДПС-а, је предао предлог кандидатуре за председника Црне Горе. „Драго ми је да сам данас овде, у лепом и младом… »
Ђукановић после предаје кандидатуре: Циљ ми је да победим у првом кругу избора

Ђукановић после предаје кандидатуре: Циљ ми је да победим у првом кругу избора

РТС 25.02.2023
Представници Демократске партије социјалиста предали су Државној изборној комисији кандидатуру Мила Ђукановића за председничке изборе. Мило Ђукановић рекао је да је његова кандидатура израз одговорности и бриге према Црној Гори… »
Циљ му је победа у првом кругу: Мило Ђукановић се обратио након предаје кандидатуре

Циљ му је победа у првом кругу: Мило Ђукановић се обратио након предаје кандидатуре

Вечерње новости 25.02.2023
МОЈА кандидатура за председника државе израз одговорности је према Црној Гори, која се налази у озбиљним проблемима, казао је председнички кандидат ДПС и лидер те партије МилоЂукановић, на конференцији за медије, након предаје… »
Мило Ђукановић предао кандидатуру за председника: "Држављанин сам само Црне Горе"

Мило Ђукановић предао кандидатуру за председника: "Држављанин сам само Црне Горе"

ЛИДЕР ДПС и представници Демократске партије социјалиста (ДПС) предали су Државној изборној комисији (ДИК) кандидатуру Мила Ђукановића за предсједничке изборе. Фото ПРЕДСЈЕДНИК.МЕ У ДИК Ђукановић је саопштио да је "само… »
Јаков зачикава мила: Нове варнице у самом финишу предаје кандидатура за председничке изборе у Црној Гори

Јаков зачикава мила: Нове варнице у самом финишу предаје кандидатура за председничке изборе у Црној Гори

БЕЗ обзира на то што ће тек у недељу бити окончано предлагање кандидата за председничке изборе у Црној Гори, који ће бити одржани 19. марта, политичка позорница постала је и те како занимљива, нарочити након дисквалификације… »
Алекса Бечић кандидат на председничким изборима у ЦГ

Алекса Бечић кандидат на председничким изборима у ЦГ

Данас 24.02.2023
Главни одбор Демократске Црне Горе једногласно је одлучио да њен председник Алекса Бечић буде кандидат на председничким изборима, који су заказани за 19. март. Бечић је поручио да је спреман да се бори за земљу и народ, за… »
Спреман сам да се борим за своју земљу и народ: Огласио се Алекса Бечић, кандидат Демократа за председника Црне Горе

Спреман сам да се борим за своју земљу и народ: Огласио се Алекса Бечић, кандидат Демократа за председника Црне Горе

Вечерње новости 24.02.2023
КАО председнички кандидат спреман сам да се борим за нашу част, слободу, државност и јединство, за нашу будућност, све вере и нације. Демократе Спреман сам да се борим за своју земљу и народ, казао је председник Демократа Алекса… »
Ђукановић кандидат ДПС-а на председничким изборима у Црној Гори

Ђукановић кандидат ДПС-а на председничким изборима у Црној Гори

Данас 24.02.2023
Демократска партија социјалиста одлучила је да њен председник Мило Ђукановић буде кандидат на председничким изборима, који су заказани за 19. март. Државна изборна комисија до сада је потврдила кандидатуре лидера Нове српске… »

Вести дана »