Повезане вести
Бугарски држављани пивском флашом и пајсером демолирали аутобус код Арене: Возач испричао како се догодио инцидент
Нова 25.02.2023
Београдска полиција јуче је ухапсила Кира Крумова (22), Михаила Запринова (27), Тихомира Темелкова (23) и Радомира Запринова (49) из Бугарске због напад на аутобус код пуме "Змај" на аутопуту. Они су осумњичени да су пивским… »
Ухапшени бугарин силеџија открио зашто је демолирао аутобус код пумпе Змај: Ево шта је претходило дивљачком нападу на…
Курир 25.02.2023
У брзој акцији београдске полиције јуче је ухапшен Киро Крумов (22), Михаил Запринов (27), Тихомир Темелков (23) и Радомир Запринов (49), сви из Бугарске, због напада на аутобус код пуме "Змај" на аутопуту. Бугарин се на суду… »
Откривен идентитет бугарских држављана који су гађали Аутобус: Возач испричао шта се догодило на ауто-путу у Београду
Курир 25.02.2023
Београдска полиција јуче је ухапсила Кира К. (22), Михаила З. (27), Тихомира Т. (23) и Радомира З. (49) из Бугарске због напада на аутобус код пуме "Змај" на ауто-путу. Тачан мотив напада још није познат. Они су осумњичени да су… »
"Возач аутобуса нас је "исекао" на путу, па сам га гађао": Ово је саслушање осуђеног бугарског држављанина
Телеграф 25.02.2023
Окривљени је јуче превезен у затвор у Падинској скели, али ако у понедељак плати 60.000 динара биће пуштен. "Друг је возио аутомобил, када нам је у једном тренутку возач аутобуса пресекао пут. Био сам на сувозачевом месту и… »
Откривамо идентитет бугарских држављана који су гађали аутобус: Возач испричао како се догодио инцидент
Телеграф 25.02.2023
Тихомир Темелков у скраћеном поступку осуђен је на 60 дана затвора. Београдска полиција јуче је ухапсила Кира Крумова (22), Михаила Запринова (27), Тихомира Темелкова (23) и Радомира Запринова (49) из Бугарске због напад на… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 16 минутајош 18 повезаних
У деловима Србије магловито и облачно, максимална температура до 14 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 12 повезаних
ФОТО Звезда на „Меркуру“ тражи пут ка пролећу у Европи: Погледајте зашто сам се усред Граца сетио Пионира
Нова пре 21 минутајош 15 повезаних