Povezane vesti

Bugarski državljani pivskom flašom i pajserom demolirali autobus kod Arene: Vozač ispričao kako se dogodio incident

Bugarski državljani pivskom flašom i pajserom demolirali autobus kod Arene: Vozač ispričao kako se dogodio incident

Nova 25.02.2023
Beogradska policija juče je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napad na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu. Oni su osumnjičeni da su pivskim flašama gađali autobus i… »
Uhapšeni bugarin siledžija otkrio zašto je demolirao autobus kod pumpe Zmaj: Evo šta je prethodilo divljačkom napadu na…

Uhapšeni bugarin siledžija otkrio zašto je demolirao autobus kod pumpe Zmaj: Evo šta je prethodilo divljačkom napadu na…

Kurir 25.02.2023
U brzoj akciji beogradske policije juče je uhapšen Kiro Krumov (22), Mihail Zaprinov (27), Tihomir Temelkov (23) i Radomir Zaprinov (49), svi iz Bugarske, zbog napada na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu. Bugarin se na sudu vadio i tvrdio da je svemu… »
Otkriven identitet bugarskih državljana koji su gađali Autobus: Vozač ispričao šta se dogodilo na auto-putu u Beogradu

Otkriven identitet bugarskih državljana koji su gađali Autobus: Vozač ispričao šta se dogodilo na auto-putu u Beogradu

Kurir 25.02.2023
Beogradska policija juče je uhapsila Kira K. (22), Mihaila Z. (27), Tihomira T. (23) i Radomira Z. (49) iz Bugarske zbog napada na autobus kod pume "Zmaj" na auto-putu. Tačan motiv napada još nije poznat. Oni su osumnjičeni da su pivskim flašama… »
"Vozač autobusa nas je "isekao" na putu, pa sam ga gađao": Ovo je saslušanje osuđenog bugarskog državljanina

"Vozač autobusa nas je "isekao" na putu, pa sam ga gađao": Ovo je saslušanje osuđenog bugarskog državljanina

Telegraf 25.02.2023
Okrivljeni je juče prevezen u zatvor u Padinskoj skeli, ali ako u ponedeljak plati 60.000 dinara biće pušten. "Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao… »
Otkrivamo identitet bugarskih državljana koji su gađali autobus: Vozač ispričao kako se dogodio incident

Otkrivamo identitet bugarskih državljana koji su gađali autobus: Vozač ispričao kako se dogodio incident

Telegraf 25.02.2023
Tihomir Temelkov u skraćenom postupku osuđen je na 60 dana zatvora. Beogradska policija juče je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napad na autobus kod pume "Zmaj" na… »

Vesti dana »