Povezane vesti

"Govorili su mi da uradim DNK": Miloš Bojanić progovorio o sinu Mikici, pa zaprepastio o Zvezdanu Slavniću: "Moka i ja smo…

"Govorili su mi da uradim DNK": Miloš Bojanić progovorio o sinu Mikici, pa zaprepastio o Zvezdanu Slavniću: "Moka i ja smo…

Blic 25.02.2023
Sin folkera Miloša Bojanića, Mikica, trenutno se takmiči u "Zadruzi", a pevač je prokomentarisao prijateljstvo svog sina sa Zvezdanom Slavnićem, kao i njegovo ponašanje u rijalitiju. - Miloše, rekli ste da nikada ne bi poželeli da se neko digne… »
Govorili su mi da uradim DNK! Miloš Bojanić o sinu Mikici i Zvezdanu Slavniću - Moka i ja smo imali isti problem!

Govorili su mi da uradim DNK! Miloš Bojanić o sinu Mikici i Zvezdanu Slavniću - Moka i ja smo imali isti problem!

Mondo 25.02.2023
Miloš Bojanić se osvrnuo na dešavanja u Zadruzi i na odnos svog sina Mikice Bojanića i Zvezdana Slavnića, te otkrio neke detalje. Miloš Bojanić se osvrnuo na dešavanja u Zadruzi i na odnos svog sina Mikice Bojanića i Zvezdana Slavnića, te otkrio… »
"Govorili su mi da uradim DNK" Miloš Bojanić otkrio nepoznate detalje o sinu Mikici, pa šokirao izjavom o zvezdanu…

"Govorili su mi da uradim DNK" Miloš Bojanić otkrio nepoznate detalje o sinu Mikici, pa šokirao izjavom o zvezdanu…

Kurir 25.02.2023
Miloš Bojanić, nedavno je gostovao u domaćim medjima sa svojom snajkom, ženom sina Mikice koji je u rijalitiju od samog početka Zadruge 6. Pevač je prokomentarisao prijateljstvo svog sina sa Zvezdanom Slavnićem, ali i učešće Mikice, za koga se… »

Vesti dana »