Povezane vesti
Govorili su mi da uradim DNK! Miloš Bojanić o sinu Mikici i Zvezdanu Slavniću - Moka i ja smo imali isti problem!
Mondo 25.02.2023
Miloš Bojanić se osvrnuo na dešavanja u Zadruzi i na odnos svog sina Mikice Bojanića i Zvezdana Slavnića, te otkrio neke detalje. Miloš Bojanić se osvrnuo na dešavanja u Zadruzi i na odnos svog sina Mikice Bojanića i Zvezdana Slavnića, te otkrio neke… »
"Govorili su mi da uradim DNK" Miloš Bojanić otkrio nepoznate detalje o sinu Mikici, pa šokirao izjavom o zvezdanu slavniću!…
Kurir 25.02.2023
Miloš Bojanić, nedavno je gostovao u domaćim medjima sa svojom snajkom, ženom sina Mikice koji je u rijalitiju od samog početka Zadruge 6. Pevač je prokomentarisao prijateljstvo svog sina sa Zvezdanom Slavnićem, ali i učešće Mikice, za koga se… »
Vesti dana »
Od najavljenih koalicija do povlačenja: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu?
Radio 021 pre 6 satijoš 48 povezanih
Marko Ivović džoker sa klupe: "Nesigurnost je prisutna, protiv Belgije na pobedu"
Dnevnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Predstavnici Stranke pravde i pomirenja predali RIK listu kandidata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
"Snabdevanje naftom u Srbiji stabilno, pripreme za grejnu sezonu u toku"
B92 pre 6 satijoš 21 povezana
NUNS osudio nove pretnje uredniku portala Žig info i IN Mediji, traži hitnu reakciju nadležnih
N1 Info pre 5 satijoš 16 povezanih