Povezane vesti
Direktor Evrolige oduševljan navijačima Partizana: Atmosfera u Beogradu ostavila utisak i na njegovog sina
Euronews 25.02.2023
Direktor Evrolige Maršal Glikman gostovao je u podkastu Kajla Hajnsa, gde se dotakao mnogih tema, a jedna od njih bila je Partizan i atmosfera koju prave njegovi navijači u "Štark Areni". Crno-beli su nakon osam godina dobili pozivnicu za učešće u… »
Glikman: Doveo sam sina na utakmicu Partizana, sada prati Evroligu svake nedelje
Sportski žurnal 25.02.2023
Direktor Evrolige govorio o najjačem evropskom takmičenju, dotakao se i saradnje sa Dejanom Bodirogom. Direktor Evrolige Maršal Glikman izjavio je danas da je košarka u Beogradu primer da ne mora svaka oduka da se zasniva na novcu. - Verujte mi kada… »
Glikman otkrio: „Sina sam poveo na utakmicu Partizana – od tada prati Evroligu stalno!“
Hot sport 25.02.2023
Imao je pogrešno mišljenje o Beogradu! Maršal Glikman, direktor Evrolige, u podkastu Kajla Hajnsa dotakao se atmosfere u Beogradu. Otkrio je i da ga je Dejan Bodiroga nagovorio da dođe na utakmicu Partizana. Kaže da se u Beogradu uverio da ne mora… »
Glikman: "Nije sve u parama, odveo sam sina da gleda Partizan, od tada ne prestaje da prati Evroligu!"
Sportske.net 25.02.2023
Direktor Evrolige Maršal Glikman došao je u žižu srpske javnosti kada je izrekao suspenziju Crvenoj zvezdi zbog koje crveno-beli ne mogu da registruju Fakunda Kampaca do kraja februara. On je u podkastu Kajla Hajnsa govorio o brojnim zanimljivim… »
Vesti dana »

Srbijavoz: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova zbog dojave o bombi
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Udar na Moskvu posle putinovog odgovora trampu! Ukrajinski dronovi se sručili na rusku prestonicu, pogođene zgrade, napadnut i vojni aerodrom (foto, video)
Kurir pre 6 minutajoš 16 povezanih

Od danas zabranjen ulaz u Skupštinu: Odluka doneta iz bezbednosnih razloga
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

(VIDEO) Traktori oko Pionirskog parka, okružili kamp „studenata koji žele da uče“
N1 Info pre 7 minutajoš 10 povezanih