Повезане вести

Директор Евролиге одушевљан навијачима Партизана: Атмосфера у Београду оставила утисак и на његовог сина

Директор Евролиге одушевљан навијачима Партизана: Атмосфера у Београду оставила утисак и на његовог сина

Еуроневс 25.02.2023
Директор Евролиге Маршал Гликман гостовао је у подкасту Кајла Хајнса, где се дотакао многих тема, а једна од њих била је Партизан и атмосфера коју праве његови навијачи у "Штарк Арени". Црно-бели су након осам година добили… »
Гликман: Довео сам сина на утакмицу Партизана, сада прати Евролигу сваке недеље

Гликман: Довео сам сина на утакмицу Партизана, сада прати Евролигу сваке недеље

Спортски журнал 25.02.2023
Директор Евролиге говорио о најјачем европском такмичењу, дотакао се и сарадње са Дејаном Бодирогом. Директор Евролиге Маршал Гликман изјавио је данас да је кошарка у Београду пример да не мора свака одука да се заснива на… »
Гликман открио: „Сина сам повео на утакмицу Партизана – од тада прати Евролигу стално!“

Гликман открио: „Сина сам повео на утакмицу Партизана – од тада прати Евролигу стално!“

Хот спорт 25.02.2023
Имао је погрешно мишљење о Београду! Маршал Гликман, директор Евролиге, у подкасту Кајла Хајнса дотакао се атмосфере у Београду. Открио је и да га је Дејан Бодирога наговорио да дође на утакмицу Партизана. Каже да се у Београду… »
Гликман: "Није све у парама, одвео сам сина да гледа Партизан, од тада не престаје да прати Евролигу!"

Гликман: "Није све у парама, одвео сам сина да гледа Партизан, од тада не престаје да прати Евролигу!"

Спортске.нет 25.02.2023
Директор Евролиге Маршал Гликман дошао је у жижу српске јавности када је изрекао суспензију Црвеној звезди због које црвено-бели не могу да региструју Факунда Кампаца до краја фебруара. Он је у подкасту Кајла Хајнса говорио о… »

Вести дана »