Povezane vesti
"Za Severinu se ne isplati raditi, on neće da plati tekst" Pevačica raskrinkala kolege u Hrvatskoj: "Neće ni kafu da časte…
Blic 25.02.2023
Pevačica Alka Vuica napisala je brojne hitove, međutim kako kaže u njenoj karijeri najviše novca joj je donela pesma "Laži me" koja je sasvim slučajno nastala. - "Laži me" je pesma koja je meni samo došla srećom, nisam bila lenja da ustanem iz… »
U Srbiji plate kad im napišeš pesmu, u Hrvatskoj ne: Alka Vuica raskrinkala kolege - Od jednog hita kupila kuću i kola!
Mondo 25.02.2023
Pevačica i autorka nekih od najvećih hitova na muzičkoj javnoj sceni Alka Vuica, otkrila šta misli o pevačima koji ne plaćaju pesme, ali i zašto se ne isplati raditi za Severinu. Pevačica i autorka nekih od najvećih hitova na muzičkoj javnoj… »
„Za Seve se ne isplati raditi, Cetinski hoće pesmu za džabe“
Nova 25.02.2023
Pevačica i tekstopisac oplela po kolegama. Alka Vuica decenijama se bavi muzikom i pisanjem tekstova, pa je pozvana da govori o kolegama iz rodne Hrvatske ali i iz Srbije. Kako je rekla, najviše je zaradila od pesme „Laži me“. „‘Laži me’ je… »
Vesti dana »
Protesti i blokade u Srbiji - skup "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, incident na blokadi u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Uživo Svet drhti od Trampovih tarifa, Meksiko dobio rok od mesec dana, EU i Srbija na klackalici: Očekuje se razgovor američkog predsednika i Si Đinpinga
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić poslao pismo Rektorskom kolegijumu ub: "Pozivam vas da u sredu, u vreme koje vama odgovara, otpočnemo razgovore"
Blic pre 41 minutajoš 31 povezana
„Zvezdara šeta“ do Cvetkove pijace: Građani se okupili u znak podrške studentima i prosvetarima
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih