Повезане вести
У Србији плате кад им напишеш песму, у Хрватској не: Алка Вуица раскринкала колеге - Од једног хита купила кућу и кола!
Мондо 25.02.2023
Певачица и ауторка неких од највећих хитова на музичкој јавној сцени Алка Вуица, открила шта мисли о певачима који не плаћају песме, али и зашто се не исплати радити за Северину. Певачица и ауторка неких од највећих хитова на… »
"За Северину се не исплати радити, он неће да плати текст" Певачица раскринкала колеге у Хрватској: "Неће ни кафу да часте…
Блиц 25.02.2023
Певачица Алка Вуица написала је бројне хитове, међутим како каже у њеној каријери највише новца јој је донела песма "Лажи ме" која је сасвим случајно настала. - "Лажи ме" је песма која је мени само дошла срећом, нисам била лења… »
„За Севе се не исплати радити, Цетински хоће песму за џабе“
Нова 25.02.2023
Певачица и текстописац оплела по колегама. Алка Вуица деценијама се бави музиком и писањем текстова, па је позвана да говори о колегама из родне Хрватске али и из Србије. Како је рекла, највише је зарадила од песме „Лажи ме“… »
Вести дана »
Трамп: Иран може да контактира са нама ако жели преговоре; Хезболах одбацио оптужбе да угрожава примирје
РТС пре 10 минутајош 131 повезана
Црвена звезда разбила Партизан за титулу шампиона Србије - о спектакуларној игри Авдића дуго ће се причати
Нова пре 3 сатајош 38 повезаних
Никола Јокић под истрагом: Стигла реакција НБА на инцидент на утакмици Минесоте и Денвера
Дневник пре 40 минутајош 56 повезаних