Повезане вести
Петрић одлази због здравља: Не желим да провоцирам своје тело
Бета 25.02.2023
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић потврдио је данас да ће ускоро напустити клупу црно-белих, истакао је да одлази због здравља и додао да не верује да ће икада више бити тренер. "Пре три недеље сам рекао спортском… »
Петрић одлази из Партизана због здравља: Не верујем да ћу икада више бити тренер
Данас 25.02.2023
Гордан Петрић, шеф струке црно-белих, потврдио је да одлази из Партизана. Брука против новосадске Младости на некадашњем стадиону ЈНА (0:4), потом и елиминација од молдавског Шерифа у Купу конференција и то после победе у првом… »
Гордан Петрић потврдио одлазак: Живим за фудбал, али не могу да провоцирам организам
Еуроневс 25.02.2023
Тренер Партизана Гордан Петрић говорио је пред утакмицу 23. кола МоззартБет Суперлиге против Радничког из Крагујевца, која је сутра на програму од 16:30 часова на Арени 1 Премиум. Стратег црно-белих за почетак се осврнуо на… »
Петрић одлази у марту: Здравље приоритет, морао сам да кажем играчима истину
Н1 Инфо 25.02.2023
У петак се у појединим медијима појавила вест да је Гордан Петрић поднео оставку на место тренера Партизана, али она није била тачна. Ипак, дан касније Петрић је најавио да одлази, али из здравствених разлога. На конференцији за… »
Петрић одлази у марту: Мислим да више никад нећу бити тренер
Спорт клуб 25.02.2023
Подели : У петак се у појединим медијима појавила вест да је Гордан Петрић поднео оставку на место тренера Партизана, али она није била тачна. Ипак, дан касније Петрић је најавио да одлази, али из здравствених разлога. На… »
Петрић искрено за крај: Тренер Партизана не жели више на клупу!
Вечерње новости 25.02.2023
ЧЕКАЛА се данашња конференција за медије Гордана Петрића као ретко која и као ретко кад. Актуелни тренер Партизана је јуче поднео оставку на место шефа струке, а прред новинарима је образложио свој чврт став и одлуку. ФОТО: ФК… »
Дирљива исповест Гордана Петрића пред растанак са Партизаном: ''Не верујем да ћу икада више бити тренер''
Спортске.нет 25.02.2023
Гордан Петрић заиста одлази из Партизана. Најкасније до првенствене паузе средином марта, уколико пре тога челници црно-белих не пронађу право решење за његовог наследника. И не, нису порази од Младости ГАТ или Шерифа главни… »
Гордан Петрић потврдио да одлази: „Прескаче ми срце, не желим да провоцирам организам!“ (видео)
Хот спорт 25.02.2023
Здравље је, ипак, прече. На данашњој конференцији за медије пред сусрет Партизана и Радничког 1923, тренер црно-белих Гордан Петрић, потврдио је да ће Парни ваљак предводити још само до репрезентативне паузе. Одмах након… »
Гордан Петрић пред свима потврдио - одлазим из Партизана! Рекао сам Краљу: Тражи тренера! Био сам код лекара, доста је!
Мондо 25.02.2023
Гордан Петрић је на конференицији за медије пред меч са Радничким из Крагујевца потврдио да ускоро напушта клубу Партизана. Гордан Петрић је на конференицији за медије пред меч са Радничким из Крагујевца потврдио да ускоро… »
Петрић је рекао "крај", али он заправо још није дошао: Стиже дерби, а то је сада најмања Партизанова брига!
Мондо 25.02.2023
Гордан Петрић водиће црно-беле и у утакмицама после гостовања Црвеној звезди. А оне би могле да буду теже од дербија за црно-беле. Гордан Петрић водиће црно-беле и у утакмицама после гостовања Црвеној звезди. А оне би могле да… »
Вести дана »
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 39 минутајош 30 повезаних
Е, па тако игра тата! Лука Дончић се вратио у Америку и разнео Филаделфију
Вечерње новости пре 5 минутајош 26 повезаних