Povezane vesti
Zbog načina na koji se oblači, Verin salon svi posećuju: "Brijem muškarce dok u donjem vešu sedim na njima, svi jako uživaju i…
Blic 25.02.2023
Vera, devojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizerka, postala je svetska atrakcija kada se pronela vest o načinu na koji brije svojih mušterija. "Ja sam ženski brijač i naplaćujem 113 evra za podbrijavanje, a muškarci ne mogu odoleti mojoj… »
Brijem muškarce dok u donjem vešu sedim na njima: Ja sam ženski berberin, a evo koliko naplaćujem svoje usluge (video)
Kurir 25.02.2023
Ja sam ženski berberin i naplaćujem 113 evra za uslugu, a muškarci ne mogu da odole mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu da se zasite, kaže 26-godišnja Kara Vera iz Kalifornije. Svojom metodom šišanja privukla je mnoge klijente, odnosno muškarce… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 3 satajoš 44 povezane
"U pitanju je lični animozitet": Rasim Ljajić odgovara Šajnu na optužbe da njegova lista ne može biti manjinska
Nova pre 1 satjoš 27 povezanih
Meteorološka klackalica: Nakon toplih dana stiže zahlađenje
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 35 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 264 povezane
Suze zbog Tačija, polupani prozori na zgradi Vlade Kosova i nasrtaj na sedište Euleksa
BBC News pre 11 minutajoš 15 povezanih