Повезане вести

(Видео): "Гађала сам Звездана ножем, свуда је било крви" Кума улетела у тучу и спасила Ану: "Добила сам помрачење свести"

(Видео): "Гађала сам Звездана ножем, свуда је било крви" Кума улетела у тучу и спасила Ану: "Добила сам помрачење свести"

Блиц 25.02.2023
Кума Ане Ћурчић, Милена Качавенда, открила је нове шок детаље из односа Звездана Славнића и Ане. Наиме, Милена је у исповести проговорила о инциденту у којем је по њеним речима, могла да убије Звездана због Ане. - Ја сам… »
Ја сам звездана славнића гађала кухињским ножем: Језиво признање на телевизији - "Ударао ме је као мушкарца"

Ја сам звездана славнића гађала кухињским ножем: Језиво признање на телевизији - "Ударао ме је као мушкарца"

Мондо 25.02.2023
Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић, признала да је улетела да спаси "голу и крваву пријатељицу која је лежала на поду" Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић, признала да је улетела да спаси "голу и крваву пријатељицу која је лежала… »
"Тек ћу да те бијем ако САД не будеш најбоља у кревету" - Језиво Анино сведочење! Кума: "Избацио ју је голу на улицу"

"Тек ћу да те бијем ако САД не будеш најбоља у кревету" - Језиво Анино сведочење! Кума: "Избацио ју је голу на улицу"

Мондо 25.02.2023
Ана Ћурчић испричала је још језивије детаље њеног и Звездановог односа, а онда се огласила и њена кума Милена Качавенда. Ана Ћурчић испричала је још језивије детаље њеног и Звездановог односа, а онда се огласила и њена кума… »

Вести дана »