Povezane vesti
Bosanac otkrio u koju pesmu nije verovao, a postala je ogroman hit: "Namerno sam to uradio, Ana Bekuta mi je išla na živce"
Blic 25.02.2023
Kompozitor i muzičar Dragan Stojković Bosanac ispričao je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kako je svojevremeno pokušao da omete svoju koleginicu iz žirija „Zvezde Granda“. Boske je otkrio u koju pesmu nije verovao, a sada je ispričao i šta je namerno… »
Ana Bekuta mi je toliko išla na živce... Bosanac hteo da sabotira koleginicu jednom pesmom - Namerno sam to uradio!
Mondo 25.02.2023
Dragan Stojković Bosanac je ispričao kako je svojevremeno imao problema sa Anom Bekutom, s kojom je danas u odličnim odnosima. Dragan Stojković Bosanac je ispričao kako je svojevremeno imao problema sa Anom Bekutom, s kojom je danas u odličnim odnosima… »
Vesti dana »

(Video) Rusija u plamenu! Odjekuju eksplozije, otkazani letovi, isplivali prvi snimci: Ukrajinci dronovima udarili u srce Putinove ratne mašinerije
Blic pre 56 minutajoš 27 povezanih

„Stavite Jokića u drugi tim, pa da vidimo“: Čuveni stručnjak otkrio detalj u igri Srbije koji skoro niko nije primetio
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Dodik: Srpska na raskršću – ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
RTS pre 51 minutajoš 5 povezanih