Povezane vesti

Vučić: Srbija nema vremena za gubljenje, mora da gradi sigurnu budućnost

N1 Info 26.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da Srbija nema vremena za gubljenje, te da mora da gradi sigurnu budućnost za nove generacije. Vučić je na Instagramu sumirao aktivnosti u prethodnoj sedmici i najavio realizaciju brojnih projekata. On… »

Vesti online 26.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da Srbija nema vremena za gubljenje, te da mora da gradi sigurnu budućnost za nove generacije. Vučić je na Instagramu sumirao aktivnosti u prethodnoj sedmici i najavio realizaciju brojnih projekata. On… »
Srbija nema vremena za gubljenje

Srbija nema vremena za gubljenje

Insajder 26.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da Srbija nema vremena za gubljenje, te da mora da gradi sigurnu budućnost za nove generacije. Vučić je na Instagramu sumirao aktivnosti u prethodnoj sedmici i najavio realizaciju brojnih… »
Vučić: Srbija nema vremena za gubljenje, moramo da gradimo sigurnu budućnost

Vučić: Srbija nema vremena za gubljenje, moramo da gradimo sigurnu budućnost

RTS 26.02.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je prethodnu nedelju u objavi na Instagramu. Poručuje da Srbija nema vremena za gubljenje, kao i da moramo da gradimo sigurnu budućnost za sve naše ljude i za generacije koje dolaze. Aleksandar Vučić je… »
Vučić: Koliko sam bio ponosan na Srbiju u Abu Dabiju, toliko sam bio srećan na otvaranju fabrike u Novom Sadu

Vučić: Koliko sam bio ponosan na Srbiju u Abu Dabiju, toliko sam bio srećan na otvaranju fabrike u Novom Sadu

Telegraf 26.02.2023
Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu. Na Instagram profilu Budućnost Srbije predsednik Aleksandar Vučić je jutros objavio snimak u kom se osvrnuo na prethodne događaje: sastanak sa predsednikom Abu Dabija, na otvaranje fabrike u Novom Sadu… »

Vesti dana »