Повезане вести

Вучић: Србија нема времена за губљење, мора да гради сигурну будућност

Н1 Инфо 26.02.2023
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да Србија нема времена за губљење, те да мора да гради сигурну будућност за нове генерације. Вучић је на Инстаграму сумирао активности у претходној седмици и најавио реализацију… »

Вести онлине 26.02.2023
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да Србија нема времена за губљење, те да мора да гради сигурну будућност за нове генерације. Вучић је на Инстаграму сумирао активности у претходној седмици и најавио реализацију… »
Србија нема времена за губљење

Србија нема времена за губљење

Инсајдер 26.02.2023
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да Србија нема времена за губљење, те да мора да гради сигурну будућност за нове генерације. Вучић је на Инстаграму сумирао активности у претходној седмици и најавио… »
Вучић: Србија нема времена за губљење, морамо да градимо сигурну будућност

Вучић: Србија нема времена за губљење, морамо да градимо сигурну будућност

РТС 26.02.2023
Председник Србије Александар Вучић сумирао је претходну недељу у објави на Инстаграму. Поручује да Србија нема времена за губљење, као и да морамо да градимо сигурну будућност за све наше људе и за генерације које долазе… »
Вучић: Колико сам био поносан на Србију у Абу Дабију, толико сам био срећан на отварању фабрике у Новом Саду

Вучић: Колико сам био поносан на Србију у Абу Дабију, толико сам био срећан на отварању фабрике у Новом Саду

Телеграф 26.02.2023
Председник Вучић се огласио на Инстаграму. На Инстаграм профилу Будућност Србије председник Александар Вучић је јутрос објавио снимак у ком се осврнуо на претходне догађаје: састанак са председником Абу Дабија, на отварање… »

Вести дана »