Повезане вести
Узео новац, дошао кући и ударио је песницом: Шокантне тврдње Анине куме - Звездан ју је претукао пре уласка у Задругу!
Мондо 26.02.2023
Милена Качавенда је након дозволе своје куме Ане Ћурчић наставила с изношењем скандалозних оптужби на рачун Звездана Славнића. Милена Качавенда је након дозволе своје куме Ане Ћурчић наставила с изношењем скандалозних оптужби… »
"Улазим у задругу": Аца Булић спреман да направи шоу у ријалитију и одбрани бившу Ану Ћурчић од Звездана: Ово су детаљи
Блиц 26.02.2023
Контроверзни бизнисмен Аца Булић био је гост код Јоване Јеремић у јутарњем програму на "Пинк" телевизији. Он је највише говорио о љубавном троуглу који потреса регион: Ани Ћурчић, Звездану Славнићу и Анђели Ђуричић. Аца је… »
Стравично! Милена Качавенда открила шта је последње што је Звездан урадио Ани пред сам улазак у Задругу!
Курир 26.02.2023
Милена Качавенда и Аца Булић, гостовали у у "Новом јутру" колд Јоване Јеремић на телевизији Пинк и том приликом проговорили о свему што је Ана Ћурчић изнела у јавност. Анина кума, искористила је приилику да испуни обећање које… »
Живот бих дао за ану Аца Булић о сусрету са Звезданом, а Милена о језивим детаљима: Лежала је модра и крвава, а ја сам…
Курир 26.02.2023
Аца Булић, прва љубав актуелне учеснице Задруге 6, Ане Ћурчић, гостовао је у "Новом јутру" код Јоване Јеремић, на телевизији Пинк и први пут проговорио о детаљима о којима није желео док није добио дозволу од стране своје бивше… »
Потресна исповест аце булића: Открио детаље познанства са Аном и проговорио о трагичном губитку ћерке!
Курир 26.02.2023
Аца Булић, био је гост код Јоване Јеремић у "Новом јутру" када је говорио о свим горућим темама које интригирају домаћу јавност, а тичу се односа његове бивше љубави Ане Ћурчић, која је у Задрузи открила да је била матретирана… »
Звездан ће позеленети од муке, Аца Булић потврдио улазак у Задругу: За Ану ћу живот да дам
Свет & Скандал 26.02.2023
Аца Булић улази у Задругу – детаље открио Јовани Јеремић Љубавни троугао Звездан Славнић-Ана Ћурчић- Анђела Ђуричић већ неколико месеци тресе цео регион. Када је на имање у Шимановцима ушла Звезданова невенчана супруга, Ана… »
То је моја Ана, живот бих дао за њу! Аца Булић о сусрету са Звезданом Славнићем уколико уђе да заштити бившу љубав!
Мондо 26.02.2023
Аца Булић и Милена Качавенда су, као подршка Ани Ћурчић, први пут гостовали у Новом јутру код Јоване Јеремић и спремни су на све. Аца Булић и Милена Качавенда су, као подршка Ани Ћурчић, први пут гостовали у Новом јутру код… »
Овде сам, јер сам чуо њен вапај за помоћ: Аца Булић отворио душу о познанству с Аном Ћурчић - потресна исповест!
Мондо 26.02.2023
Аца Булић је можда и највећа подршка Ани Ћурчић у тешким данима кроз које пролази откако је ушла у Задругу и суочила се с болном реалношћу. Аца Булић је можда и највећа подршка Ани Ћурчић у тешким данима кроз које пролази откако… »
Вести дана »
Планине и овог јутра изнад облака: На овој српској лепотици јутрос чак 5 степени, фотографије све говоре
Телеграф пре 18 минутајош 18 повезаних
(Видео) Опсадно стање у Москви, све се тресе од експлозија! Највећи напад на Русију од почетка рата: Аеродроми блокирани, ваздушни простор затворен, објављени апокалиптични снимци
Блиц пре 33 минутајош 17 повезаних
Лејкерси без трофеја, а судије су „превиделе“ ударац лактом у главу Луке Дончића (ВИДЕО)
Данас пре 1 сатјош 21 повезана
ФОТО Звезда на „Меркуру“ тражи пут ка пролећу у Европи: Погледајте зашто сам се усред Граца сетио Пионира
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних