Povezane vesti
51.: FEST: Predstavljeni filmovi "Trinaest života", "Ovuda će proći put", "Tragovi" i "Cvrčak i Antoaneta"
Blic 26.02.2023
Film „Ovuda će proći put”, jedini srpski film koji će biti prikazan u Glavnom takmičarskom programu FEST-a, predstavili su juče rediteljka Nina Ognjanović, producent David Jovanović i glumci Jana Bjelica, Zlatan Vidović, Svetozar Cvetković i… »
"Meštani Toplog Dola su u početku bili skeptični...": Rediteljka Nina Ognjanović o filmu "Ovuda će proći put"
Blic 26.02.2023
Znala sam kako da snimim film, to smo učili na fakultetu, ali sve ovo što se dešava... kao da me je neko bacio u vodu, a da nisam još naučila kako da se održavam - podelila je Nina Ognjanović sa nama utiske o velikoj medijskoj pažnji koju je… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 16 minutajoš 10 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upozorenje RHMZ: Očekuje se lokalno veća količina padavina, vodostaji u porastu, evo gde je potreban oprez
Telegraf pre 52 minutajoš 7 povezanih